Şimdi Ara

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.734
Cevap
17
Favori
801.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam popcorn düşünüyordum birde bu çıktı,biz alana kadar atı alan üsküdarı geçiyor,yok arkadaş ben pes ettim yetişemiyorum artık bunlara.Eski vhs kasetlerin gözünü seveyim.
  • keşke cd sürücüsü de olsaydı. illa hdd ya da usb mi bağlamak gerekiyor?
  • ne olacak bu WD media playerın alt yazı sorunu yaw
    alsak mı almasak mı papatya falı açar olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrvolkan -- 13 Aralık 2008; 9:53:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrvolkan

ne olacak bu WD media playerın alt yazı sorunu yaw
    alsak mı almasak mı papatya falı açar olduk

hele bir TR' ye gelsin, altyazısı çözülür muhakkak... gelince de düşünürüz alıp almamayı :)
  • Ya sigma chipset neticede fw gelir bir şekilde update olur.
  • gelirde bize kalırsa iyi millet hücüm edicek
  • Bu alet acayip ilgimi çekti arkadaşlar. Bizim gibi arşivciler için büyük bi nimet

EĞer tüplü tvlere takılıyorsa çok güzel olur.

Türkiye' ye geldi mi? Geldiyse nerelerde satılıyor? Bu arada bunun gibi başka cihazlar var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emox

Bu alet acayip ilgimi çekti arkadaşlar. Bizim gibi arşivciler için büyük bi nimet

EĞer tüplü tvlere takılıyorsa çok güzel olur.

Türkiye' ye geldi mi? Geldiyse nerelerde satılıyor? Bu arada bunun gibi başka cihazlar var mı?

zaten cd sürücüsü yok (öyle görünüyor :) ) ayrıca crt tvlere bağlanmama gibi bir ihtimali de mi var? bilmiyordum.
  • akadaslar 2. defa belirtiyorum crt ye baglayacaksanız bu cihazı almanıza gerek yok
  • Composite-RCA çıkış var arkadaşlar bağlanabilir tabii ki. ama crt diyince insanların aklına 37ekran tv geliyor. bu player mkv nin 1920*1080p formatlarını DTS audio vs. oynatabiliyorken 320*240 çözünürlükte crt de izlemenin pek zevk vermeyeceğini düşünen arkadaşlar "almanıza gerek yok" demiş..
  • 37 ekranda ne işimiz var usta, 72 flat ekran samsung plano var. İş görür yani.
  • crt devri kapandı artık arkadaşlar şu zamandan sonra angarya teklonoji
  • onu dusunen arkadas aynı dosyayı yuksek cozunurluklu dizustunde bile izlediginde lcd deki lezzeti alamıyor.
  • evet crt tv lere baglanabiliyor hd formatı dışındakı videolar izlenebilir .
     Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player
  • Crt'ye bağlayacaksan hd film izlemenin anlamı ne, o tv ler hd çözünürlükte gösteremeyeceğine göre....
  • HD Filmleri gerçek anlamda izlemek için iyi bir LCD TV şart.
    Fakat bende Divx li DVD Player var. Çoğu Divx filmi izleyemiyorum.
    MKV uzantılıları zaten hiç göstermiyor. O açıdan almayı düşünüyorum.
    Tabi ki HD filmi hakkıyla izleyebilmek için LCD TV şart.
    Fakat Tüplü TV de izleyeceksen hiç alma gibi bir şart yanlış.
  • tüplü tv cin alacaksanız hiç almayın. 200-250 ytlinize gunah. Ya gidin 50 - 100 ytl arasi bir usbli divx player alın ya da 500 gb hdd ihtiva eden philips ya da smartdiskn media playerlarından alın. WD sadece mkv kullanacaksınız alın.

Western Digital'den 99$ a 1080p HDMI Media Player
  • hocam al da parana yazık edersin her divx i seyredemiyorum diyorsun bence nonların convert etme yollarını dene. yoksa para senin zevk senin ondan sonra forumda,baska konularda sunumu alayım bunumu alayım gibi yaklasım sorularını gorursek onlarada cevap yazmayız merak etme
  • Bahsettiğiniz Philips Player güzel.
    Yalnız 720*576 çözünürlüğün yukarısındaki filmleri.
    Ve mkv uzantılı divxleri göstermiyor.

Format değişiklikleriyle uğraşmak istemiyorum.
    Fiyat olarakta aralarında uçurum yok.
    Philips tarzı cihazı alıcağıma bu alete 100YTL daha fazla veririm.
    Zira 720 çözünürlüğü geçen mkv uzantılı divxler oldukça çoğaldı.

Zaten çıkar çıkmaz almayı düşünmüyorum.
    Altyazı sorunu halledilince almayı düşünüyorum.
  • Benim cihaz geldi 1-2 test yaptım :)
    altyazıları UTF-8 yapınca bazı türkçe karakterleri görmüyor cihaz onun haricinde süper bence , ben direk optik çıkıştan av receiver a sürdüm sesi gayet başarılı. 1 saat lik izlemede kesinti falan da olmadı demekki cihaz sağlam :) (nazar değmesin).
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.