Şimdi Ara

Western Digital HDD garanti konusunda izlenecek yol (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
503
Cevap
33
Favori
45.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • direk markaya bağlı bozuluyor demek bence doğru olmaz,seagate rma konusundada arızalı seagate ler yazıyor sonuçta..yıllarca 80gb wd,640gb wd ve 250gb samsung kullandım(sistem diski olarak) ve bozulanı olmadı ama 1tb lık model arızalandı işte..bir yakınıma aldığım 160gb samsung disk belki 7 yılı bile geçkin ama sağlam..benim wd lerde aşağı yukarı bu kadar gitti(sonra sattım), demem o ki sonuçta elektronik alet..marka çok arıza veriyor kısmı kişiye görede değişebilir..yıllarca her aldığınız wd arıza yapar haliyle almazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

Bende o kağıtları imzalayıp koydum. Hatta tam 4 sayfa tuttu o kağıtlar. Bana bu iş kargo firmalarının çakallığı gibi geliyor. Bu parayı ben zaten vermem, wd'den alacaklarsa içim yine rahat etmez. Adamlar hem sıfır hardisk yolluyorlar hem de 80-90 dolar gümrük vergisi verecekler.

var mı bir gelişme kargo konusunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: usb2.0

quote:

Bende o kağıtları imzalayıp koydum. Hatta tam 4 sayfa tuttu o kağıtlar. Bana bu iş kargo firmalarının çakallığı gibi geliyor. Bu parayı ben zaten vermem, wd'den alacaklarsa içim yine rahat etmez. Adamlar hem sıfır hardisk yolluyorlar hem de 80-90 dolar gümrük vergisi verecekler.

Bu sabah fedexten aradılar. Konuyu wd ile hallettiklerini söylediler ve benden tc kimlik numarasını istediler işlemleri başlatıp kargoyla yollayacaklarmış. Arayan kişi ürünün hdd olduğunu hatta garantiden değiştiğini bile biliyordu.
  • quote:

quote:

quote:

Bu sabah fedexten aradılar. Konuyu wd ile hallettiklerini söylediler ve benden tc kimlik numarasını istediler işlemleri başlatıp kargoyla yollayacaklarmış. Arayan kişi ürünün hdd olduğunu hatta garantiden değiştiğini bile biliyordu.

wd ye mail attınız sanırım,iyi yine çok süründürmediler ama bencede işin çakalığı kargo firmasında gibi

• quote:

quote:

quote:

quote:

wd ye mail attınız sanırım,iyi yine çok süründürmediler ama bencede işin çakalığı kargo firmasında gibi

wdye mail atmadım. Normalde bugün arıycaktım ben mng kargoyu ama sabahtan onlar aradı. Uyku sersemliğine de o kağıtların neden geldiğini soramadım Ya bürokrasideki formaliteler icabı yada para koparmak için göndermişlerdir.

• Benim hdd geldi. Dediklerini yollamışlar. Senin harddiskten varmı bir haber?

Western Digital HDD garanti konusunda izlenecek yolWestern Digital HDD garanti konusunda izlenecek yol

• quote:

Benim hdd geldi. Dediklerini yollamışlar. Senin harddiskten varmı bir haber?

Western Digital HDD garanti konusunda izlenecek yolWestern Digital HDD garanti konusunda izlenecek yol

hayırlı olsun hocam..benim diski geçtim arayıp para isteyen bile olmadı :)

rma bilgisinde kargo takip no varmıydı sizde?bende oda yokta

• rma kaydında yoktu ama bana gelen kağıtlarda yazıyordu. Bende ancak o kağıtlar geldikten sonra takip edebildim.

Bu arada gümrük masrafı olarak 147 lira yazıyordu sanırım onu wd'ye kitlediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 13 Kasım 2014; 16:28:15 >
  • Merhaba arkadaşlar yardımınız lazım.

http://forum.donanimhab...934/f_//tm.htm#98363934
    Ben bu linkteki ürünü 2 gün evvel aldım dün akşam çalıştırmayı denedim.Hdden ses geldi doğal olarak açılmadı.Şimdi bu hdd bende garanti kağıdı vs hiçbir şey yok westerndigital firmasına yollarsam.Bir sıkıntı çıkarmı.Ürünün garantisi devam ediyor 2015/5 ay'a kadar.

ürünü kayıt ederken alınma tarihini yalnış anlayıp bugunun tarühini girdim problem olurmu.

Ürün Garanti sorgulama

Western Digital HDD garanti konusunda izlenecek yol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quichotte -- 14 Kasım 2014; 9:20:56 >

• fatura belge vb şart değil,girdiğin tarihte çok önemli değil çünkü bendede kağıt vb birşey yoktu kaydı yaptığım tarihi mi girdim yada garanti bitişine göre hesaplayıp mı girdim tam hatırlamıyorum ama sonuçta western in elindeki garanti bitiş tarihi önemli olan..rma yı oluşturup yanıt geldiğinde kutuyu istedikleri gibi(üzerine rma etiketleri yapıştırarak/zaten gelen mailde yazacak bunlar) hazırlaman yeterli,sonra İstanbuldaki adrese yolluyorsun ve senlik kısmı bitiyor..ben bu şekilde yaptım, yeni diski göndermişler ayın 7 sinde..kargo bekliyorum artık...zaten rma ya bize gönderin yanıtı gelmişse o girdiğin tarihin falan bir önemide yoktur çünkü kutu içine fatura falan birşey eklemene gerek yok
  • quote:

fatura belge vb şart değil,girdiğin tarihte çok önemli değil çünkü bendede kağıt vb birşey yoktu kaydı yaptığım tarihi mi girdim yada garanti bitişine göre hesaplayıp mı girdim tam hatırlamıyorum ama sonuçta western in elindeki garanti bitiş tarihi önemli olan..rma yı oluşturup yanıt geldiğinde kutuyu istedikleri gibi(üzerine rma etiketleri yapıştırarak/zaten gelen mailde yazacak bunlar) hazırlaman yeterli,sonra İstanbuldaki adrese yolluyorsun ve senlik kısmı bitiyor..ben bu şekilde yaptım, yeni diski göndermişler ayın 7 sinde..kargo bekliyorum artık...zaten rma ya bize gönderin yanıtı gelmişse o girdiğin tarihin falan bir önemide yoktur çünkü kutu içine fatura falan birşey eklemene gerek yok

Hocam teşekkürler eğer burada halledemezsem bu şekilde yapacağım.Teşşekkürler yorumunuz için.

• evet 177tl istenen belgeler mng ile bugün banada ulaştırıldı,arayp sordum aslı astarı nedir diye?gönderici ürünü bedelini 169dolar gösterdiği için gümrüğe takılmış bu ürün(belirli bir fiyatın üstünde takılıyormuş).

edit:evet bende bugün 21 kasımda diskimi teslim aldım,hepimize hayırlı vede uğurlu olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 21 Kasım 2014; 9:52:54 >
  • Merhaba Arkadaşlar ;

Ben ürünü 28 Kasımda gönderdim fakat ürün sorgulama yaptığımda WD Destek sayfasında disk bugün ulaşmış gözüküyor. Acaba diskini alan arkadaşlar söyleyebilir mi, ne kadar sürede gönderiliyor disk bu aşamada.
  • wd nin sayfasından destek açtım fakat benim hdd de 2 adet bad sector buluyor hd sentinel 2 bad sectoru zayıf sector garantiye girmez diyor belli bir sınır var mı
  • tamamdır müsteri hizmetleri rma acmayı kabul ettiler bu yararlı topic için teşekkürler
  • 23.12.2014'te UTI'ye gönderdiğim HDD
    29.12.2014'te WD'ye ulaşmış.
    30.12.2014'te değişim yapıp geri göndermişler Fedex ile bakalım ne zaman gelecek.
    09.01.2015 - Fedex'ten MNG Kargo'ya teslim edilmiş. Gümrüğe takılmadan geçti anlaşılan.
    10.01.2015'te teslim aldım.

ayrıca konuyu açan arkadaşa ve bilgi paylaşan herkese teşekkürler.

edit : araya yılbaşı tatilleri girdiği için süre uzadı yoksa daha çabuk teslim edilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pxsel -- 10 Ocak 2015; 12:15:27 >
  • Arkadaşlar bende de 1.5 tb wd green var habire mavi ekran hatası veriyor şimdide açılmıyor faturası elinde alali 2.5 yıl olmuş bu hdd ler 2 yıl mı 3 yıl mı garanti li tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu adrese üye olup, hdd üzerindeki seri no girerek kalan garanti süresini öğrenebilirsin.
  • arızalı hdd 5 ocakta uti istanbula teslim edildigi halde 02.01.2015 Submitted View RMA Premailer şeklinde yazı var. destek sayfasındaki numaraya basınca teslim alınmayı bekliyor ibaresi 1 diğerleri 0 şeklinde. arızalı hdd alınmış anlamına mı geliyor?
  • muztor M kullanıcısına yanıt
    Teslim alındığı zaman resimdeki gibi oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.