arkadaşlar dün Electro World'den WD media player aldım fakat makina alt yazıları görmüyor önceden görüyordu ama dün akşam izlemek istediğimde alt yazıları tanımadı ve update yapmak istiyorum içi dolu hard diske WD'nin sitesinden indirmiş oldğum update dosyalarını bir klasörde toplayıp HDD'ın içine attım fakat yapamadım yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
selam, altyazılar film ile aynı isimde olmalı ayrıca update için çektiğin dosyaları boş belleğe açık olarak yani klasör olarak değil dosyaları direk koyacaksınız.zaten cihaz belleği takınca otomatik yazılım bulundu diye yazı geliyor.iyi günler.
Merhaba,
Video dosyasının ismi ile altyazı dosyasının ismi aynı mı? uzantısı farklı olacak tabii ki..
Güncelleme için varsa USB flash disk kullanabilirsiniz. Format atın, WD sitesinden indirdiğiniz güncelleme dosyalarını bir klasöre koymadan, doğrudan kök dizine (Root) kopyalayın. Sonra USB diski WD medya oynatıcınıza takarak cihazı açın ve adımları takip edin. Eğer elinizdeki HDD yi kullanacaksanız da bir klasöre kopyalamadan doğrudan sürücünün kök dizinine bu güncelleme dosyalarını kopyalayın, diski takıp cihazı açtığınızda yeni yazılım bulacaktır.
Kolay gelsin.
Güncelleme için varsa USB flash disk kullanabilirsiniz. Format atın, WD sitesinden indirdiğiniz güncelleme dosyalarını bir klasöre koymadan, doğrudan kök dizine (Root) kopyalayın. Sonra USB diski WD medya oynatıcınıza takarak cihazı açın ve adımları takip edin. Eğer elinizdeki HDD yi kullanacaksanız da bir klasöre kopyalamadan doğrudan sürücünün kök dizinine bu güncelleme dosyalarını kopyalayın, diski takıp cihazı açtığınızda yeni yazılım bulacaktır.
Merhaba Ben de update yapmak istedim firmware. fakat soylediginiz sekilde yapmaya calistigimda maalesef olmuyor. WD Media Player dosyaları bulmadı kendiliğinden. Firmware indirdiğim sitede de update acıklamasında settings (ayarlar) den firmware update e tıklayın yazıyor. Benim cihazda böyle bir secenek yok. Update icin ne yapmalıyım?