Şimdi Ara

Westone Um1 / Etymotic er 6i / Shure SCL-2 Hangisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genellikle rock-metal müzik dinliyorum..Bu 3 kulaklıktan birini almayı düsünüyorum fakat hangisini alacağıma bir türlü karar veremedim..Sizce hangisi benim için en ideali??

• Shure SCL-2 ıcın bısı dıyemem um1 ıcın ıse konusu var forumda metal ıcın ne kadar uygun degıl karar verebılırsın
    ama aralarında en uygun etymotıc er6i gıbı
  • Sheru
  • Shure'u bilmem hiç dinlemedim ama, Um1 ve Er6i kullandım. Rock-Metal için kesinlikle Er6i...
  • cevap er6i
  • Benim cevabım shure dur çünkü er6i malzemesi kötü olduğu bizzat gördüm ama neye göre kötü tabi ki er6i ye göre çünkü bir kulaklık alırken sadece performans değildir bunun yanında kutu içeri, malzemesinin kalitesidir ve müsteri memluniyeti de önemlidir yani benim cevabım yazmamıssın ama shure 210 ya da um1 dir arkadasım iyi günler..
  • er6 tabii ki çünkü kulaklık herhangibir bass tiz mid arttırmıyor flat bir kulaklık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en son etymotic er6i ye karar vermistim fakat simdi altec lansing IM 716 ya baktım er 6i den daha iyi gibi görünüyor..fakat beni düsündüren IM716 nın empedansı..biraz yüksek gibi...kulaklığı sony nwz-a815 mp3 calarımla ve ipod touch la kullanacağım..Im716 alırsam illaki kulaklık amfisine ihtiyacım olur mu? Sizce hangisi etymotic mi altec lansing mi??
  • bende im616 var ben metal seven biri olarak çok memnunum 716 kullanmadım ama 616 ile amfiye ihtiyaç duymuyor
  • @siclatron

im716 ıcın amfı ıhtıyacı duyacaksındır onun yerıne im616 dusunebılırsın
  • Im716 amfiden yararlanıyor fakat mp3 playerlarda da rahatlıkla sürülebiliyor.
  • Etymotic ER-6i sıfır , 190 ytl , mesaj atabilirsiniz
  • @ warmaker[rhsr] bunun yeri burası değil sanırım? Millet bosuna mı ikinci el ilanına yazıyor !!!
  • YUIN !!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.