Şimdi Ara

Wharfedale PM-600 Professional Mixer Anfiye 2. Bir Anfi Eklenebilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar bir arkadaşım bana bu marka anfiden getirdi ve dediki bu ses bana az geliyor (Neresi az ise artık bi deneme yaptım cam çerçeve iniyodu neredeyse :) )

İçini açtım alındığı günden beri hiç açılmamış siftahı ben açtım içinde örümcekler devlet kurmuş

devasa boyutta bir trafo ve bilindik 2SC5200 2SA1943 lü 250 WATT MONO Anfi devresi vardı birde ön panledeki DEVASA Mixer devresi vardı.

Şimdi bu anfiye ek bir anfi daha yapsak aynı seri transistörlerden biliyorum trafo iki anfiyi besleyemez ikinci bir trafo lazım olacak 250 watt civarı birde devrenin kapladığı yer vs aslında malzemeleri sıkıştırıp modifiye yaparsak sığar gibi gözüküyor ama bilemiyorum bu anfiyi yapsam öndeki mixer devresine nasıl bağlarım şemasını PDF formatında netten bulup yazdırdım ama siz değerli üstadlarıma bir danışayım dedim

Sizce bu işe girişmeye değermi ?

Sadece fikirlerinizi almak istiyorum olur olmaz bişey söyleyin yeter

hayırlı geceler
     Wharfedale PM-600 Professional Mixer Anfiye 2. Bir Anfi Eklenebilirmi ? Wharfedale PM-600 Professional Mixer Anfiye 2. Bir Anfi Eklenebilirmi ? Wharfedale PM-600 Professional Mixer Anfiye 2. Bir Anfi Eklenebilirmi ? Wharfedale PM-600 Professional Mixer Anfiye 2. Bir Anfi Eklenebilirmi ? Wharfedale PM-600 Professional Mixer Anfiye 2. Bir Anfi Eklenebilirmi ? Wharfedale PM-600 Professional Mixer Anfiye 2. Bir Anfi Eklenebilirmi ? Wharfedale PM-600 Professional Mixer Anfiye 2. Bir Anfi Eklenebilirmi ? Wharfedale PM-600 Professional Mixer Anfiye 2. Bir Anfi Eklenebilirmi ?

• It has to go Güzele benziyor. Eğer şuan kullandığı kanal sayısı yetiyorsa ekleyeceğin her bir Amfinin girişini Preamfi çıkışlarına paralel yapacaksın. Düz mantık, amfi girişlerine yaptığın amfinin girişini bağlayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

It has to go Güzele benziyor. Eğer şuan kullandığı kanal sayısı yetiyorsa ekleyeceğin her bir Amfinin girişini Preamfi çıkışlarına paralel yapacaksın. Düz mantık, amfi girişlerine yaptığın amfinin girişini bağlayacaksın.

eyw dostum sen bu işten anlıyosun

sence bu anfiye bir trafo ve aynı anfiden eklesek kaç tl ya mal olur ? kaba bi hesap yapmak gerekirse

Kanal sayısı fazla bile

• Ömer .. Resimdeki amplifier line veya mix out çıkışlarından 2 ara kablo ile diğer amplifierlerin Line ınput veya mix in. girişlerine bağlantı yapman gerekir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenakord

Ömer .. Resimdeki amplifier line veya mix out çıkışlarından 2 ara kablo ile diğer amplifierlerin Line ınput veya mix in. girişlerine bağlantı yapman gerekir..

Kenan abi işte anfinin orjinal giriş ve besleme jakı resimde

burdaki syah ve beyaz kablo ses girişi yanılmıyorsam eğer bu girişe benim yapacağım 250 watt anfinin girişlerini bağlarsam bu mikseri kullanabilirmiyim ??

resimler aşşağıda

iyi geceler !!!
     Wharfedale PM-600 Professional Mixer Anfiye 2. Bir Anfi Eklenebilirmi ? Wharfedale PM-600 Professional Mixer Anfiye 2. Bir Anfi Eklenebilirmi ?

• Blendajlı kablo giriştir siyah ulanı şase beyaz olanıda canlı uc dur.Senin Power amfilerin girişini bu noktaya bağlarsan preamplifier mixer katını kullanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenakord

Blendajlı kablo giriştir siyah ulanı şase beyaz olanıda canlı uc dur.Senin Power amfilerin girişini bu noktaya bağlarsan preamplifier mixer katını kullanırsın.

Tşk ederim Kenan abi Bilgi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.