Şimdi Ara

WhatsApp, beklenen özelliğe kavuştu: Discord'a rakip olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en popüler mesajlaşma platformlarından WhatsApp, yeni yetenekler kazanmaya devam ediyor. Öyle ki Meta'nın Ekran Paylaşımı adı altında yeni bir özellik üzerinde çalıştığından sizlere bahsetmiştik. Halihazırda beta kullanıcılarına sunulan bu özellik, bugünden itibaren tüm kullanıcılara ulaşmaya başladı. Peki WhatsApp'ın Ekran Paylaşımı özelliği nasıl çalışıyor? Gelin hep birlikte göz atalım. 

WhatsApp'ta Ekran Paylaşımı dönemi başladı

Ekran paylaşımı özelliğini, en basit anlatımı ile telefonunuzun ekranında bulunan görüntüleri, belgeleri ve hatta uygulamaların başka bir cihaza yansıtılması olarak tanımlayabiliriz. Dolayısıyla özellikle iş veya öğrenim amaçlı iletişimde büyük önem taşıyor. WhatsApp ise, uzun süredir rakiplerinde yer alan bu özelliği, kullanıcılara ulaştırmaya başladı. 

Bugün yapılan duyuruda Meta, ekran paylaşma özelliğinin Android, iOS ve masaüstü kullanıcılarına sunulmaya başladığını duyurdu. Ancak bu özelliğin kademeli olarak dağıtıldığını belirtmekte fayda var. Dolayısıyla tamamıyla erişime açılması biraz zaman alabilir. Peki WhatsApp'ın ekran paylaşımı özelliği nasıl kullanılır? İşte gereken adımlar...

Ayrıca Bkz.WhatsApp'ın yeni özelliği ortaya çıktı: Güvenlik artırılıyor!

WhatsApp ekran paylaşımı nasıl kullanılır?

• Adım 1: WhatsApp üzerinden herhangi bir görüntülü görüşme başlatın.

• Adım 2: Ekranın alt bölümünde yer alan ekran paylaşımı adlı yeni butona dokunun.

• Adım 3: Ekran paylaşımı hakkında karşınıza çıkan bildirimi onaylayın.

Kaynak:https://www.gsmarena.com/whatsapp_now_supports_screen_sharing_in_video_calls-news-59480.php

• Bu en çok uzakta sevdikleriyle bir şeyler paylaşanlar için güzel bir özellik olabilir. Mesela bir dede torununun videosunu bu sayede izleyebilir. "direkt olarak video" göndermektense bu sayede izleyebilir.

• Cidden Whatsapp'a ekran paylaşma özelliği geldiği için Discord'a rakip olacağını mı düşünüyorsunuz.Whatsapp benim fikrim kadarıyla hiçbir şekilde Discord'a rakip olamaz.Çünkü Discord daha kapsamlı bir uygulama ve genelini de oyuncular falan oluşturuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tr07Emre kullanıcısına yanıt
    ya clickbait ya da cidden böyle düşünüyorlar :D dh işte

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jikoxmarley J kullanıcısına yanıt
    Selamlar. Masaüstü platformlar için tabii ki böyle bir iddia söz konusu değil. Öte yandan Discord'un mobil cihazlarda büyük bir paya sahip olduğunu çoğu zaman unutuyoruz. Başlığın nedeni ise büyük oranda bu duruma gönderme içeriyor :) İyi forumlar dilerim

• Oo maç paylaşımı yaparız

• Telegramda yıllardır olan bir özellik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uzaylı adam bir şeyide çalmasa şaşardım

WhatsApp, beklenen özelliğe kavuştu: Discord'a rakip olacak

• drkayzer kullanıcısına yanıt
    Halen Telegram'da olan birçok özellik Whatsapp'da yok.

Örnek: Zamanlanmış mesaj gönderimi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    WhatsApp plus la gideriyoruz cuma mesajlarını

• Ekmek ile kulak pamuğu karşılaştırmak gibi olmuş. Discord ne alaka ya?

• Saçmalık dcnin kitlesi farklı. Youtube shorts varken insanlar neden tt izliyor? Kitle farklı.

Amaç farklı

• Discorda sadece ekran paylaşım getirerek mi rakip olacakmış ?? valla komedi. Aynen discorda "rakip" oldun.

• Open source uygulamalar cat cut yeni ozellik yayinlarlar, cunku bi yerde adamlarin amaci teknoloji gelistirmek. Ama buyuk firmalarda bu ozellikler adim adim yayinlanir kullaniciya birden hersey sunulmaz. Niye cabucak tuketilsin ki tum ozellikler. Her bir kucuk whatsapp ozelliginde DH gibi siteler haber yapacak ki, surekli gundemde kalsin :)
    Daha buyuk ornegi linux sistemleri. Windowsun ozellik diye koyacagim dedigi seyler coktan linuxe entegre edildi gibi.

• Önce yabancı numaralardan gelen mesaj ve aramaların önüne geçsinler.

• Lexco kullanıcısına yanıt
    whatsapp en başından beri yabancı numaralar tarafından aranabildiğin bi uygulamaydı. Rehberinden sildiğinde en yakın arkadaşın bile bi yabancı numara gözükecek. sen onu senin bilgilerini satanlara sor.

• Discord'a da Telegram'a rakip olmaz. Herkesin yeri ayrı...

• cep telefon numaram gözüküyor sunucudakiler gecenin bi köründe aramasın sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowWyvern -- 11 Ağustos 2023; 14:7:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.