< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
WhatsApp dişini gösterdi: Veriler Facebook’a gönderilecek (7. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Göç başlar artık
Yahoo'nun yanına bir firma daha gider
Sürüde yolunu bulur her zaman olduğu gibipuahah ne göçü yav herkes onaylayıp kullanmaya devam edecek, burada da bi 2-3 gün konuşulur unutulur gider, kimsenin umurunda değil.
-
La yıl oldu 2020
Halen 1999 kafasıyla forum köşelerinde sürünüyorsunuz bedava reklama ayağına
Az bütçenin ağzını açın da youtube a falan reklam verin
İyi güldüm ha reklam bütçesiz şirkete
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
La yıl oldu 2020
Halen 1999 kafasıyla forum köşelerinde sürünüyorsunuz bedava reklama ayağına
Az bütçenin ağzını açın da youtube a falan reklam verin
İyi güldüm ha reklam bütçesiz şirkete
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sirket çalışanıyım sahibi değil, bende bu işten para kazanıyorum.
-
Tüm nükleer projelerim Facebook tarafından ele geçirilecek. Damn it! -
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
-
Fays ım neyin yok mutluyum -
Facebook her geçen gün işin suyunu çıkarmaya devam ediyor. Facebook bitti zaten ama whatsapp gerçekten gerekli. İnsanların toplu olarak telegram gibi alternatiflere geçmesi çok zor gözüküyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: interwapTelegram en güvenli uygulamalar arasında yer almıyor. Yapısı gereği sizin iletişiminizi görebiliyor. Hatırlarsanız Rusya Talegram'dan veri talep etti ama Telegram vermeyince ülkede yasaklandı. Bu geçmişte, şimdi, ileride verileri vermeyeceği anlamına gelmiyor.
Alıntıları GösterEn güvenli uygulamalar arasında yer alanlar nelerdir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olayın facebook ile alakası yok. herkesin kafa karışık anlaşılan
-
Öyle ama bu durum gösterdiki artık devletler ve avrupa birliği elini masaya vurup kardeşim siz izin bile alsanız şu şu şu verileri işleyemezsiniz bitti demesi lazım. Bu şekilde pazara hakim koca firma karşısında halk savunmasız kalıyor.
-
WhatsApp denen bu uygulama bir projedir. Dünyadaki tüm özel veri buraya akıyor. Bunun arkasında da istihbarat servisleri var. Dikkatli takip edenler bilir, çıktığından bu yana gelen özelliklerin hepsi önceden başka uygulamalar tarafından yapılan yenilikler. misal görüntülü görüşme viberde varken WhatsApp a daha gelmemişti. Geriden takip eden firma ne hikmetse hep en popüler oldu. bu da dediğim gibi proje. arka planda bilgi havuzu oluşturuluyor ve hedef ülkenin toplum yapısı zihniyeti tepkisi vs. bilgi ediniliyor. çin in yaptığı gibi yüz tanıma sistemleri geliştikçe ve bu tarz uygulamalarla birlikte, sabah evden çıkıp akşam tekrar eve gelene kadar her dakikan takipte olacak. olaylara tepkin, düşüncen, yani kişisel profilin her şeyinle ortada olacak. bilgiye sahip olan dünyaya sahip olur.
-
Signal Private Messenger kullanın arkadaşlar. En iyisi bu.
https://signal.org/tr/
-
quote:
Orijinalden alıntı: limitsizim
Öyle ama bu durum gösterdiki artık devletler ve avrupa birliği elini masaya vurup kardeşim siz izin bile alsanız şu şu şu verileri işleyemezsiniz bitti demesi lazım. Bu şekilde pazara hakim koca firma karşısında halk savunmasız kalıyor.Böyle bir şey demeye haklarının olduğunu sanmıyorum. Sonuçta o sözleşmede "kabul etmiyorum" seçeneği de var, kabul etmeyen kullanmaz. Bir sürü chat uygulaması var, oralara dağılır isteyenler. Fakat WhatsApp çok tekel kaldı, çok daha gelişmiş muadilleri olmasına rağmen WhatsApp chat dünyasının Windows'u oldu ve istediği atı koşturuyor şuan. Windows yıllardır verileri alıp işliyor, sizden habersiz webcam' i bile aktif ediyor, kim buna bir şey dedi mesela? Kimse. Çünkü beğenmeyen Linux kullanabilir.
-
Dişini zaten 6 yıl önce göstermişti. O okumadığınız kullanma şartlarında daha neler var neler...
https://www.wsj.com/articles/seytan-ayrntlarda-gizlidir-1393228311
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niglib -- 8 Ocak 2021; 14:40:2 > -
Signal , Wickr Me tarzı programlar var ama kimse kullanmıyor
-
TOPLUMUn yüzde 1 i bile kullanmıyor bunları. koca koca şirketler işlerini whatsapp grupları ile hallediyor. geri dönülemez noktadayız malesef
-
Güncellenen koşullarını ve gizlilik ilkesini 8 Şubat'a kadar onaylamayan kullanıcıların uygulamayı kullanamayacağını bildiren WhatsApp, Avrupa Birliği ülkelerindeki kullanıcıların bu durumdan etkilenmeyeceğini duyurdu.
Aman ab ülkeleri dava açar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 8 Ocak 2021; 15:38:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
facebook benim yazışmaları görse whatsapp'ı satar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X