Şimdi Ara

Whatsapp'ın bu özelliği var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ben bişey sormak istiyorum. Bazı telefonlarda kullanıcı kendi telefonu aranınca whatsapp'da otomatik olarak çevrimiçi olunuyormuş galiba doğru mudur ???

• Anlamadım ne düşük bir cümledir bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani şöyle sanırım blackberry telefonlarda aranınca whatsapp'da otomatik olarak çevrimiçi olunuyormuş doğru mudur
  • bunu blackberry kullanıcılarına sor.

iphone da öyle bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

bunu blackberry kullanıcılarına sor.

iphone da öyle bir şey yok.

Açık, net
  • Bu konu hakkında hiç bir yerde bir şey bulamıyorum
  • uygulamaya girince çevrimiçi gözükürsün telefonla aranınca çevrimiçi gozukmek ne alaka ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsizforumcu

Ya ben bişey sormak istiyorum. Bazı telefonlarda kullanıcı kendi telefonu aranınca whatsapp'da otomatik olarak çevrimiçi olunuyormuş galiba doğru mudur ???

Bence o dediğiniz, telefona çağrı gelince telefonun uyanması ve wifi'ye bağlanması, bu esnada arka planda çalışan whatsapp'in da bundan nasiplenmesi ile alakalı. whatsapp arka planda açık ise kapatıp öyle deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Ya ben bişey sormak istiyorum. Bazı telefonlarda kullanıcı kendi telefonu aranınca whatsapp'da otomatik olarak çevrimiçi olunuyormuş galiba doğru mudur ???

Bence o dediğiniz, telefona çağrı gelince telefonun uyanması ve wifi'ye bağlanması, bu esnada arka planda çalışan whatsapp'in da bundan nasiplenmesi ile alakalı. whatsapp arka planda açık ise kapatıp öyle deneyin.

Böyle bir şey olabilir mi yani çağrı gelice telefonun açılarak wifiye bağlanıp otomatik olarak whatsapp'da çevrimiçi gözükmesi?
  • Birkaç ay önce BB Curve 8520 kullanıyordum, bırak otomatik bağlanmayı ben kendim isteyerek bağlanabildiğimde seviniyordum.
  • o değilde ios 7 ile birlikte güzel görünümlü bi whatsapp gelse tadından yenmez
  • Evet S3 tede dedigin oluyor arayinca cevrim ici gozukuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen zor bela bi sayfaya bağlanıyorsun, sonra bişeyler okuyorsun yavaş yavaş aşağı iniyorsun sonra yukarı çıkman gerekiyor ya işte o evlat acısıydı.

i5'e geçtim kurtuldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubat ayında ipad almıştım önceden beri severdim zaten ios'u ama ipad kullanmaya başlayıp o hıza alışınca telefonda BB kullanmak çok dokunuyordu bana, kafaya koymuştum bende o zaman i5'i.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.