|
Bildirim
Bazı arkadaşlara Dslr ile çekilmiş fotoğraflarını atıyorum belge olarak seçip orjinal şekilde neymiş fotoğraf görünmüyormuş önizlemeden bahsediyor güya bende direk seçip yolluyorum he iyi bu diyor... Böyle kişiler için yüksek kaliteli fotoğraflar veri kaybı |
Telegram sonunda WhatsApp’i iyi bir hâle getirdi. Eger buyuk kullanici Telegram’a gecmeseydi hâlâ WhatsApp’te sadece sms islevlerini kullaniyor olurduk 😃
|
Hele şükür , zahmet oldu
|
bi fotoğraf çektiğimde WhatsApp plus ile 8-10mb aralığında yollayabiliyordum, bu sayede hiç görüntü kalitesinde bozulma olmadan ultra hd giderdi hatta iphone kullanan arkadaşlarım bile o kadar net fotoğraf atamazdı. Fakat wp plustan attığım foto 10mb olarak giderken normal wp de 100kb ye kadar düşüyordu görüntü kalitesi çamur oluyordu arada ciddi farklar var wp nin bu duruma el atması şart
|
Çok büyük ihtimalle alıcı hangi ayarı seçerse telefonuna o kalitede inecek. Yani göndericinin seçmesinin pek bir önemi olacağını sanmıyorum. |
Bazı arkadaşlara Dslr ile çekilmiş fotoğraflarını atıyorum belge olarak seçip orjinal şekilde neymiş fotoğraf görünmüyormuş önizlemeden bahsediyor güya bende direk seçip yolluyorum he iyi bu diyor... Böyle kişiler için yüksek kaliteli fotoğraflar veri kaybı |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Çok büyük ihtimalle alıcı hangi ayarı seçerse telefonuna o kalitede inecek. Yani göndericinin seçmesinin pek bir önemi olacağını sanmıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bir de tema gelse güzel olabilir. |
Haber olarak güzel, uygulamanın yorumlarına bakarız birlikte. |