Şimdi Ara

Whatssapp'a neler olacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar fikir ve yorumlarınızı merak ediyorum bildiğiniz üzere facebook 16 milyar dolar gibi dev bir rakama whatssapp ı satın aldı peki bundan sonra ne olacak facebook ile Whatsapp entegre bir şekilde mi çalışacak yoksa Whatsapp çizgisinden ayrılmayacak mı ve ya bir reklam manyağına mı dönecek abazalar mı dolacak whatssapp ölecek mi siz ne düşünüyorsunuz yorumlarınız neler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Upppp

• Whatsapp ölmez. Herkes akıllı telefon kullanıyor ve telefonda kullandığın sosyal ağları senkronize ettiğinde rehberinde 50 kişi var ise oluyor 150 kişi herkese ulaşabilme imkanı sunuyor artık. Fakat ne tarz gelişimde bulunurlar bilemiyorum.
  • Büyük ihtimal Facebook whatsapp'a "Facebook arkadaş listende olup Whatsapp kullanan kişileri ekleme" imkanı sunacak. diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murty55 -- 21 Şubat 2014; 10:50:39 >
  • Facebook dedi ki Whatsapp'ı kendi haline bırakacağız. Bütünlüğünü bozmuyacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GölgePax -- 21 Şubat 2014; 17:59:23 >
  • Facebook kullanıcalarından para almaz belki yine mini reklamlarla ücretsiz hale getirebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Facebooktaki arkadaş listemizle de iletişime geçmemizi sağlayabilir belki.
  • Mark Whatsapp ı değiştirmeyeceğiz gibisinden birşey söylemiş sanırım

• birşey olucağını sanmıyorum şuan ki hali gayet güzel.
  • İnşallah değiştirmez.
  • Şimdiye kadar 0 reklam alan bir şirketin nasıl bizi çıldırtır kısmını görücez, mesajı görmek için 5 den geri saymaz umarım youtube gibi
  • Ücretsiz konuşma gelir diye düşünüyorum.
  • Sesli konuşma özelliği yakında geliyormuş

• Böyle kalsın gayet güzel facebook ayrı whatsapp ayrı olsun birbirlerini etkilemesinler

• Zuckenberg yeni likcidir baya renkli hale getirecrginden suphem yok whats up i

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.