Şimdi Ara

whey ve kreatinin tuvalete sık cıkmakla ilgisi varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ikisini kullanmaya basladıgımdan beri kucuk tuvalete cıkma sayım 3 e katlandı bu normalmi? bi zararı varmı yoksa tehlike canlarımı calıyor :)
    whey: antrenman gunleri gunde 2 doz( 5 er gram)
    kreatin: antrenman oncesi 1 doz ( 1 cay kasıgı)

• Valla aynen banada oldu kreatinden sonra sebebni soyliyim sana insan kreatini alinca daha cok su iciyo hani bobregim fazla yorulmasin gibisinden e haliyle daha cok tuvalete cikiyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı bendede var nedense korkudan hergün 4 litre su tüketiyorum + ayran,süt saymıyorum birde
  • yaw bu kreatin nasıl bisey wheyden mi kreatindenmi bilmiyorum cunku ikisini birlikte kullanıyorum bu sanki sadece antrenman icin degil baska turlude enerji veriyor gibi :) antrenmandan cıkıyorum hala kaya gibi hissediyorum kendimi insallah olumsuz bi tarafını gormeyiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

yaw bu kreatin nasıl bisey wheyden mi kreatindenmi bilmiyorum cunku ikisini birlikte kullanıyorum bu sanki sadece antrenman icin degil baska turlude enerji veriyor gibi :) antrenmandan cıkıyorum hala kaya gibi hissediyorum kendimi insallah olumsuz bi tarafını gormeyiz :)

bende normalde otobüste uyakalırdım yorgunluktan ama şimdi nedense uymuyorum :D birde okulda midem ses çıkarıyor çok kötü oluyorum savaş var sanki
  • 5 gram wheyi kullansan ne olur kullanmasan ne olur.
  • 5 gram yazmışsın sanırım yanlış yazdın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kreatin ve yüzde su toplaması?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Doğru yazmış 5 gram antreman öncesi , bende de aynı durum var merak etmeyin bunun nedeni ek besinler sonuçta dışarıya atılması lazım buda lavabo ihtiyaçını hızlandırıyor .gainer+whey+amino+kreatin kullanıyorum genelde hergün wc
  • protein tozu tam tersi kabızlık yapar.Psikolojik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.