bu ikisini kullanmaya basladıgımdan beri kucuk tuvalete cıkma sayım 3 e katlandı bu normalmi? bi zararı varmı yoksa tehlike canlarımı calıyor :) whey: antrenman gunleri gunde 2 doz( 5 er gram) kreatin: antrenman oncesi 1 doz ( 1 cay kasıgı)
Valla aynen banada oldu kreatinden sonra sebebni soyliyim sana insan kreatini alinca daha cok su iciyo hani bobregim fazla yorulmasin gibisinden e haliyle daha cok tuvalete cikiyosun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
aynısı bendede var nedense korkudan hergün 4 litre su tüketiyorum + ayran,süt saymıyorum birde
yaw bu kreatin nasıl bisey wheyden mi kreatindenmi bilmiyorum cunku ikisini birlikte kullanıyorum bu sanki sadece antrenman icin degil baska turlude enerji veriyor gibi :) antrenmandan cıkıyorum hala kaya gibi hissediyorum kendimi insallah olumsuz bi tarafını gormeyiz :)
quote:
Orijinalden alıntı: teacher47
yaw bu kreatin nasıl bisey wheyden mi kreatindenmi bilmiyorum cunku ikisini birlikte kullanıyorum bu sanki sadece antrenman icin degil baska turlude enerji veriyor gibi :) antrenmandan cıkıyorum hala kaya gibi hissediyorum kendimi insallah olumsuz bi tarafını gormeyiz :)
bende normalde otobüste uyakalırdım yorgunluktan ama şimdi nedense uymuyorum :D birde okulda midem ses çıkarıyor çok kötü oluyorum savaş var sanki
5 gram wheyi kullansan ne olur kullanmasan ne olur.
Doğru yazmış 5 gram antreman öncesi , bende de aynı durum var merak etmeyin bunun nedeni ek besinler sonuçta dışarıya atılması lazım buda lavabo ihtiyaçını hızlandırıyor .gainer+whey+amino+kreatin kullanıyorum genelde hergün wc
protein tozu tam tersi kabızlık yapar.Psikolojik
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme