Whirpool Ankastre fırınım var.Daha önce Arcelik firin kullanıyordum.Su an önceki fırınımla kıyaslaninca Whirpool sanki aynı ısıda orn.200 C de daha geç pişiriyor yemekleri.Hele bugün patatesi bir yemek yaptım ki patatesler dogranmisti ona rağmen 200 C de1,5 saatte pişmedi.Yani bu normal mi benim de kafam karisti simdi.Tencerede pişirmiş olsam erimis olacaktı patatesler.Firina bakıyorum alt üst ısınmış bir vaziyette ,görünürde bir problem yok gibi.Fikri olan varsa ve paylasabilirseniz şimdiden teşekkürler...
Cihazın gücü (watt değeri) düşük olabilir. 200'C ye gelmesi ne kadar sürüyor örneğin?
quote:
Orijinalden alıntı: candogan62
Cihazın gücü (watt değeri) düşük olabilir. 200'C ye gelmesi ne kadar sürüyor örneğin?
230 V,50 HZ ,3,2 KW modeli AKP 286/IX/03 Bunlarin disinda bir bilgi Yok.
Bizim ICF fırında böreklerin altını pişirmiyor neden olabilir acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: xiamen
Cam yerine metal tepsi kullanarak deneyin bir kez eger yine cözülmezse muhtemelen daha ciddi bir sorun vardır.
Zaten fırının metal tepsisinde üstleri pişiyor altı çiğ kalıyor neden kaynaklanır bu sorun?
quote:
Basit, markadan.
quote:
Benim Bosh marka ankestrede aynı sorun var. Ben bu sorunu metal tepsiyi alt tarafa yakın yerleştirerek hallediyorum ve kesinlikle turbo açmıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme