Şimdi Ara

wi-fi bağlantı sorunu acill lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    AİRTİES RT-205
    AİRTİES AP-400
    LİNKSYS WRT54G
    D-LİNK G700

BU CİHAZLARA SAHİBİM. FAKAT BU CİHAZLARI BİR TÜRLÜ BİRBİRLERİNE UYUMLU BİR WİFİ AĞDA TOPLAYAMADIM.
    6640 MODEM OLARAK KURDUM WEP ŞİFRELEDİM. AP400 DE AYNI WEP ŞİFREYLE 6640 BULUP KAYDETTİRDİM AMA NETE ÇIKAMADIM. AYNI ŞEKİLDE RT205 AP OALRAK KULLANAYIM İSTEDİM AYARLARINI YAPTIM ONLADA NETE ÇIKAMADIM. BU AİRTİES ÜRÜNLERE 6640 MODEMDEN KABLOSUZ OLARAK ARAYÜZLERİNE BAĞLANIYORUM FAKAT AİRTİES ÜRÜNLERDEN 6640 A BAĞLANMIYOR KABLOSUZDAİKİSİ ARASIDNA BAĞLANIYOR.
    BU AİRTİES RÜNLER MESH KAPALI OLUNCA BİRBİRLERİNİ GÖRMÜYOLAR ÇOK SAÇMA GELDİ BANA RT 205 MESH KAPPATIĞIM ZMN DLİNK BAĞLANIYOR AP400 BAĞLANAMIYOR . AÇTIĞIMDA DLİNK BAĞLANAMIYOR. BİRDE BU CİHAZLARIN YERLERİ DOLAYISIYLA YER DEĞİŞİKLİĞİ YAPAMIYORUM HEPSİNİN YERİ SABİT ÖNCELİKLİ OLARAK 6640 MODEMLE AİRTİES ÜRÜNLERİ BİRBİRLERİNE NASIL BAĞLARIM.
    LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ. UĞRAŞMAKTAN BEYNİM DURDU ARTIK ÇÖZÜM ÜRETEMİYORUM...

• konu hakkında geniş bilgi sahibi olmamakla beraber bende dlinkin bi access pointi var ve bu cihazın menüsüne manuel ip yazmadan giremiyorum seninde belki manuel ip yazman gerekebilir.
  • bu dlinkte sadece access point olarak görev yağma var birde repeater olarak görev yapması var.
    ap oalrak olunca kablo takmak gerekiyo.
    repeater luncada bağlanacağı cihaz ile aynı ssıd olması gerekiyo ve bağlaancağı cihaz ap olarak sinyal vermesi gerekiyo.
    yoksa bağlanmıyor.
    en kötüsüde ayar kaçarsa en başa dönüm resetlemek 192.168.0.50 cihazın ıp si.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wi-Fi ince ayar yardım ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.