Bu konu ile ilgili forum acıldı ise uzun uzun baktım goremedim. Bilenler yardımcı olursa sewinirim.
simdi ewimde 2 tane pc war birisi wi-fi ile net e baglı (aklınıza soru gelmesin baskanın interneti kullanmıyorum ew'im 2 katlı we kablo derdi yasamak istemiorum ) 1. pc wi-fi ile net e baglanıyor bu baglantıyı kopruleyerek 2.ci pc ye nasıl interneti paylaştırırım.
diger pc de etnerte kartı war ; internete baglamak istiyorum.
şimdiden cok tesekkur ederim.
Ağ Bağlantılarım dan kablosuz ağ bağlantısına sağ tıkla Bağlantıları Köprüle seç iki bilgisayarı kabloyla bağladıktan sonra iki bilgisayarda da Yerel Ağ Bağlantısı na sağ tıkla özellikler e gir İnternet Erişim Kuralları(TCP/IP) i seçtikten sonra Özellikler i tıkla iki seceneğide otomatik yap Ağ Bağlantıları penceresinde soldaki Ev veya küçük işyeri ağı kur seç adımlarda resimlere bakarak kendi kurmak istediğin ağı seç en son seçenekte kurulum cdsine gerek yok vs. seç bu şekilde olması lazım eğer olmazsa bu işlemlerden sonra iki bilgisayarıda yeniden başlat
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme