Arkadaşlar Windows 7 de driver kurarken Windows Vİsta driverlarını kursak sorun olurmu ? Detaylı açıklama verirseniz sevinirim. İlginize teşekkürler.
Sistemim . . . ___________
Anakart : Asus Maximus Extreme - X38+ICH9R İşlemci : Intel Core™2 Quad Processor Q8200 Ekran Kartı : Sapphire ATI Radeon HD 4850 Toxic Ram : Corsair XMS3 DDR3 1600 MHz 2x1 GB Ses Kartı : Creative X-FI Platinium Fatal1ty Champion 7.1
açıkçası ben ses kartı, lan, kart okuyucu vs gibi driverları vista driverlarından kurdum sorun çıkmıyor.
Benim bildiğim win 7 driverları otomatik olarak kuruyor güncellenen driver larıda devamlı olarak takip ediyor.Ama illa ben kendim kuracağım dersen anakartının win 7 ye uyumlu driverlarını şu linkten bulabilirsin. http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us
Windows 7 bütün driverları otomatik kendisi yüklüyo..
Şöyleki driverları kurmadı ve kurduklarında da ufak tefek sorunlar yaşıyorum. Cvp veren arkadaşlarda teşekkürler. Örneğin şuan ses kartını tanımadı ve açık konuışmak gerekirsede WİNDOWS 7 için Creative nin yeni driveri yok olanadı hatalı.
Windows 7 driverleri kendi görüyor..Göremediklerini Windows Update çalıştırıp görebiliyor.Oda olmaz ise Vista yada Xp sürücüsü ilede aygıtı tanıyabiliyor..