Bildirim
wifi ağ bağlantısı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Anladığım kadarıyla, laptop'u kullandığınız odadan arkadaşınızın kablosuz ağı gözükmüyor. Buda diğer odadan laptopla bağlanmanızı engelliyor.
Bir "access point" satın alıp, "Repeater" moda ayarlayıp kablosuz ağı gören bir yere koyarsanız(masaüstü pc nin yanı) arkadaşınızdan aldığınız sinyali güçlendirecektir ve muhtemelen laptopun bulunduğu odadan çekecektir.Diğer oda mesafesini bilemiyorum ama işinizi göreceğini düşünüyorum.( gerçi mesafeden çok aradaki duvarlar önemli. )
Access point satın almadan önce, arkadaşınızdan modemini alıp masaüstü bilgisayarınızın yanına koyarak, diğer odadan laptopla sinyal seviyesini kontrol edebilirsiniz.( Cihazların sinyal seviyeleride farklılık gösterir, laptopu kullandığınız odadan modemi çok zayıf görüyorsa riske girip access point almayın derim.)
yanlış anladıysam kusura bakmayın,
kolay gelsin.
-
doğru laptop arkadaşın modemini görmediği için :)
yalnız anlamadığım birde şu masaüstü bilgisayarım arkadaşın modemini görüyür ve kullanıyorum wifi olarak
masaüstü pc nini yanında aynı zamanda wifi olarak masa üstüne laptopla bağlana bilirmiyim .
diğer bir alternatif masa üstütnü çocuk kullanıyor bende diğer odamdan ethernetlede laptopa kablolu da bağlana bilirmiyim.
anlata bildimmi gerçi bu saatte benim kafam karıştı -
mümkün olduğunca tasarruflu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X