Şimdi Ara

wifi alanı genişletmek için tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese merhaba belki konuyu yanlış yere açmışımdır eğer öyleyse kusura bakmayın bulndugum yere internet paylaşmak istiyorum fakat sorun şu internete bağlanılacak her nokta da 60 cm lik taş duvar mevcut alan fazla geniş değil maximum 200 metre dağıtıcıyı orta noktaya koyup iki yöne de sinyal yaymayı hedefliyorum tp link in WA5210 modelini alacaktım öğrendim ki her yöne yaymıyomuş sinyali sizin tavsiyeleriniz nedir ne yapmalıyım AP almalımıyım özetleyecek olursam 5 noktadan internete bağlanılacak en uzakta olan 75 metre fakat her bir noktada 60 cm lik 1 taş duvar mevcut dağıtıcı orta noktada olmak zorunda yalnız

• fuujinsan F kullanıcısına yanıt
    biraz baktım ürüne ama sana sormak istedim kullanıcısı olugun için sinyali wifi olarak gönderimi var değil mi var ise 70 mt ötedeki 60 cm lik duvarlardan geçecek kadar sağlam sinyal gönderiyo mu peki ?? bu arada interneti elektrik hattından gönderecekse sıkıntı olur çünkü stabil bi elektrk hattına sahip değiliz çoğu yerinden ekli bi elektrik tesisatı mevcut bunu da belirtiyim ki daha sağlıklı bi sonuca ulaşalım ayrıca cevap verdiğin için tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj_tehlike -- 3 Nisan 2014; 10:36:01 >
  • Hocam interneti elektrik üzerindne veriyor işte nerede wifi internet olmasını istiyorsanız Extender'i oraya takın diğerinide modeme yakın prize takın tamamdır.. tesisat için birşey diyemem ama benim 44 yıllık evde ki tesisatta bile banamIsın demiyor:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 3 Nisan 2014; 10:59:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.