Şimdi Ara

Wifi bağlantısı sürekli kopuyor acil yardım bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi akşamlar. Söylediğim gibi wifi sürekli kopuyor koptuktan sonra da bir süre tüm ağlar gidiyor sonra da birkaç denememde bağlanmıyor. Araştırdığımda ağ sürücüsü çalışma modunu auto modundan bg mixed gibi birşeye değiştirmem gerektiğini okudum fakat bu ayarı nasıl yapacağımı bulamadım. Problem modem de olamaz çünkü telefondan sürekli bağlanıyorum. Ne yaptıysam çözüm bulamadım acil yardım bekliyorum. Bu arada ağ aygıtı Mediatek MT7630e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Updullah

• kardeşim bendede ayn sorun vardı ilk önce utorrent kullanıyorusan utorrenti tamamen kapat arka planda çalışmasın banada oluyordu utorrentten kaynaklanıyor benimkisi utorrenti kapatnca kopma olmuyor bu şekilde çözülmezse denitim masas>güç ayarları >oradan kullandığın güç planının ayarları değiştire tıkla >gelişimiş ayarları değiştir>oradan wirrellese gel maximum performans yap bunu dene ama büyük ihtimalle torrent yada başka bir programdandır benim soruna benzer bi sorun seninki yinerde denemende fayda var
  • Laptopunuzun wirelees kartını ve wireless kablolarını kontrol ediniz bir sıkıntı yok ise wireless kart sürücüsünü orjinal sitesinden yükleyiniz. Driver Pack ve Driver Boosterdaki bir takım sürücülerle bu tarz hataları alıyorsunuz.
  • sago267 S kullanıcısına yanıt
    Pc de utorrent yok mediaget vardı sildim ama diğer dediğini bugün deneyip sonucu buraya yazarım. Teşekkür ederim

• eriselektronik E kullanıcısına yanıt
    Aynen driver Booster den güncelliyorum. Eve gidince bunu da denerim

• hocam konuyu "Network ve Güvenlik" bölümüne açarsan daha yararlı olabilir.kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • orjinal driver yüklemesini yaptınızmı Ve sorununuz çözüldü mü paylaşırsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.