Şimdi Ara

Wifi Hızı 144,4 Mb/sn ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben Salim Dönmez.Bugün özelliklerime baktığımda Wifi hızımın 144,4 mb/sn olduğunu gördüm.Bunu arttırmanın yolu var mı ? Demek istediğim şu mesela 300 mb/sn lik internetimiz var.Bunu algılayamayıp 144,4 mb/sn ye düşerse ne yapabiliriz ? Başka sitelerde görmüştüm Hertz ile alakalı bişeyler söylüyorlardı.Pek anlamadım ben.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Wi-Fi Hızı 144,4 Mb/sn: Hızlı ve Güvenilir İnternet

144,4 Mb/sn'lik bir Wi-Fi hızı, günlük ağ ihtiyaçlarınıza uygun hızlı ve güvenilir bir internet bağlantısı sağlayabilir. Bu hız, aşağıdaki avantajları sunar:

• Yüksek Hızlı İndirmeler: Büyük dosyaları, videoları ve diğer çevrimiçi içerikleri hızla indirebilirsiniz.
    • Akıcı Video Yayını: 4K ve hatta daha yüksek çözünürlüklü videoları kesintisiz bir şekilde yayınlayabilirsiniz.
    • Çoklu Cihaz Bağlantısı: Birden fazla cihazı aynı anda ağınıza bağlayabilir ve hepsinde sorunsuz bir internet deneyimi yaşayabilirsiniz.

144,4 Mb/sn İyi mi?

144,4 Mb/sn, çoğu ev ve küçük işletme için fazlasıyla yeterli olan mükemmel bir hızdır. Şu amaçlar için idealdir:

• Çevrimiçi oyun oynama
    • Büyük dosya indirme
    • Video konferans
    • Akıllı ev cihazlarını kontrol etme
    • Ağır bant genişliği gerektiren diğer görevler

144,4 Mb/sn Kullanmak İçin İpuçları

Bir Wi-Fi ağıyla 144,4 Mb/sn hızına erişmek için şunları yapabilirsiniz:

• Bir 144 Mb/sn veya daha hızlı internet planına abone olun.
    • Çift bantlı bir yönlendirici kullanın ve 5 GHz bandına bağlanın.
    • Yönlendiricinizi açık bir alana yerleştirin ve sinyal parazitini en aza indirin.
    • Ağınıza bağlı cihazların sayısını sınırlayın.

Sonuç

144,4 Mb/sn'lik bir Wi-Fi hızı, hızlı ve güvenilir bir internet bağlantısı arayanlar için mükemmel bir seçimdir. İster çevrimiçi oyun oynayın, ister video yayınlayın veya büyük dosyalar indirin, bu hız tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 300Mb/sn 'lik internetinizmi var? Hangi internet paketi bu? Bahsettiğiniz yerel WLAN hızı olmasın...

Bilgisayardaki wi-fi aygıtıda 300Mb/sn desteklemesi gerekir.
  • megabit demek istemiştir heralde
  • Sizin gördüğünüz değer iç ağınızla ilgilidir. Şöyle bir kural vardır.
    Bir bağlantının hızı o bağlantıyı oluşturan sistemlerdeki en yavaş sistemin hızına eşittir.
    Anlamı sizin iç ağınız ne kadar hızlı olursa olsun internetiniz 8mbit ise ancak 8mbit lik internet bağlantısı hızında çalışırsınız 144,4Mbit in geri kalanı kullanılamaz.
    Yok illa ben iç ağ hızımı yükseltmek istiyorum derseniz 802.11ac destekli kablosuz ekipmanlara bakmalısınız yada gigabit destekli switch alıp kablo çekmelisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Mbit 500 KB/Sn yi geçmiyor.
    14 yıl önce açıldı
    usb 3.0 hız düşmesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.