Şimdi Ara

Wifi hızı sınırlama ve kota problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Asus N17U model modem kullanıyorum. Evde 50mbps 200gb kotalı internetim var. Evde küçük kızım var tabletten çizgi film izliyor bizler evde cep telefonu kullanıyoruz. Evde 4 kişiyiz ve 4 kişininde cep telefonu var. Ayrıca ben evde iptv izliyorum. 200gb kota 3 haftada tükeniyor. Bu şekilde kullanmak bitiriyor tabiki.

Kota kullanımın azaltmak için önerileriniz nedir?

Evde misafir ağı oluştursam hız sınırı getirsem ve bu ağdaki kullanıcılar sadece video izleme sosyal medya kullanımları için (telefon ve tablet için) olsa. Nasıl olur? Bu hız sınırlamayı mevcut modemim ile yapabilir miyim? Mac adresimi girmek gerekli? Yoksa wifi kullanıcısına göre mi hız sınırı yapılır?

Başka önerileriniz olur mu? Mantıklı her öneriye açığım.

Sınırsız paketler nedense çok pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hız sınırını çok düşürseniz videolar açılmayacak zaten kotayı en çok götüren videolardir benim kızımda izliyor akşama kadar sadece onun YouTube kullanması ile ortalama günlük 3 GB ona harcıyor tabi iptvde izliyorum ve oda kota düşmanı bu durumda 200 GB interneti hızı kisitlasanizda yetmeyebilir ben aylık 300 GB kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyiny2099 -- 23 Şubat 2020; 15:17:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablo ve Wifi Hız Farkı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.