Şimdi Ara

WiFi rastgele üçte bir hızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
32
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani evimde normalde 60mbps indirme ve 20mbps yükleme alıyorum - ancak bunun aniden 22mbps indirme ve 7mbps yüklemeye dönüştüğü anlaşılıyor ve bu gerçek bir sıkıntı. Bunun neden olabileceğini bilen var mı? Hız testi sonuçları oldukça tutarlıydı ve hatta yönlendiriciyi yeniden başlatmayı bile denedim - WiFi hala normal hızın yalnızca üçte biri hızında çalışıyor.

İngiltere'de BTWifi kullanıyorum, eğer bu yardımcı olursa.

https://xender.vip/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulab5656 -- 18 Mart 2025; 10:45:40 >

• Hız testini önce kabloyla bağlı bir cihazda sonra ise wifi ile bağlı bir cihazda denediyseniz bu çok normal kablo wifiden her zaman hızlıdır.Ancak ikiside wifide ise ve tek değişken zamansa sorun olabilir ama buradaki tek değişkene sözüne dikkat etmek lazım hız pek çok değişkene bağlı.

İnternetin ne olduğunu hız testinin nasıl çalıştığını anlamanız lazım kablolu bağlantı bu değişkenleri minimum seviyede tutmanın yoludur ama siz sadece wifi kullanıyorsanız evinize daha kaliteli bir modem ve mesh sistemi kurarak kablosuz bağlantınızı güçlendirebilirsiniz altyapınızın size verdiği ölçüde verim alabilirsiniz malesef altyapınıza siz müdahele edemezsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.