Şimdi Ara

Wifi telefonda ve pc'de kısmen internet var, diğer cihazlarda hiç yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sorun biraz karışık ama özet geçeceğim. 2 hafta önce extranet firmasından internet bağlattık 2 haftadır sorunsuz çalışıyordu. Verdikleri modemin modeli zte zxhn h267a.
    Yaklaşık 5 gündür telefonumdan ve laptoptan internete bağlı gözükse de (telefonda wifi simgesinin yanında ünlem işareti var) sadece youtube ve google gibi üç beş siteye girebiliyorum. Android veya windowsun internetle çalışan hiçbir uygulaması çalışmıyor.
    Diğer cihazlar ise wifiye bağlı ama onlarda internet bağlantısı hiç yok. (ipad ve tv)
    Modemi kapatıp açtım, resetledim. Sorun değişmedi.
    Ek olarak wifiye bağlı telefondan vpn kurunca tüm siteler çalışmaya başlıyor. Veya mobil internetimden girince de sorunsuz çalışıyor.
    Extraneti aradığımızda da uzaktan bir sorun göremediler. Demek ki modem kaynaklı bir sıkıntı. Fakat bazı cihazlarda hiç bağlantı yokken telefon ve pc den youtubea girebilmem enteresan geldi açıkçası. Bilen birileri var mıdır bu sorun nasıl çözülür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UpTheIrons -- 16 Şubat 2019; 22:13:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhtemelen modemde ya da ayarlarda sorun var, modeminizin kablosuz standart ayarlarına baktınız mı ? Her cihazda standartlar farklılık gösterebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.