Şimdi Ara

wifi wep-wpa sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar.Adsl im pikatel airmax-101.Bilgisayarımdan herhangi bir sorun olmadan wi-fi kullanabiliyorum.Fakat nintendo ds ten girmeye çalıştığımda access point's security settings are not supported by ds hatası veriyor.İnternet araştırdığım kadarıyla ds den girebilmek için adsl in wep tabanlı şifreleme sistemi olması gerekiyormuş.Benim adsl wpa mi ne .Sorunu nasıl çözebilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Modemin arayuzune 192.168.1.1 veya 192.168.2.1 sayfasindan girip Wireless (Kablosuz) Güvenlik ayarlarindan $ifreleme
    yontemini WEP'e cekmeniz gerekmekte..
  • şu an dediğiniz yerdeyim fakat wep seçeneği dışında her seçenek var.

açık
    paylaşımlı
    802.1x
    wpa
    wpa-psk
    wpa2
    wpa2-psk
    wpa2/wpa
    wpa2/wpa-psk

sadece bu seçenekler mevcut acaba wep ile aynı anlama gelen herhangi biri var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: DaRkNeS$
    şu an dediğiniz yerdeyim fakat wep seçeneği dışında her seçenek var.
    açık
    paylaşımlı
    802.1x
    wpa
    wpa-psk
    wpa2
    wpa2-psk
    wpa2/wpa
    wpa2/wpa-psk

sadece bu seçenekler mevcut acaba wep ile aynı anlama gelen herhangi biri var mı?

acik ve payla$imli zaten WEP demek.
    Acik yaparsaniz baglanmaya cali$tiginizda modem size $ifre sorar, payla$imli yaparsaniz $ifreyi zaten bildiginiz icin modem sormaz ayarli el ile yapmaniz gerekir.
    Siz acik olani kullanacaksiniz, kolay gelsin
  • çok teşekkürler.
  • ah şimdi de açık durumuna getirdim 4 şifre kutusu var ve sallama bişeyler girdiğimde heksademinal veya ac2 değer girin diyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.