Şimdi Ara

wii almakta kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • wii yede ps gibi arklarla saatler geçircek pes 6 daha sonra 7 yarış oyunları yani ps tarzı oyunlar çıkarmı sadece böyle eylencelik geyiq oyunlarmı

• elbette çıkıcak medal of honor call of duty çıkıyo zaten çıkmassa ayıp olur diye düşünüyorum wii bir devrim bende alıcam para biriktiriyorum
  • harbi hiç doru düzgün oyun yok
  • kaç paraya alıcaksın 800ytl vericeksen sakın aman derim
  • bence al...cikicak oyunklar hakkinda bilgim yok ama yakinimda var cok zevkli..ozelliklede arkadaslarimla oynayacam diyorsan super
  • arkadaşlarınla oynayacaksan al tabikide wii den güzeli olmaz ama aldın mı yanın da ikinci bir nunchuck+wii-mote da al bence
  • arkadaşlar arkadaşlar! saçmalamayın! bende ilk başta sizin gibi diyodum sıkılırsın. Zevksiz filan diyodum ama çok çok eğlenceli. Wii sport bile çok süper. Arkadaşlara oynadık 5-6 saat gidiyo yani rahat bowling turnavası golf turnuvası derken. şimdi 2 ci kol da alıcam ona box filanda yaparız hemde dier oyunlarıda oynarız. Bide Call of Duty 3 oynuyorm. Harbi çok zevkli, ama toplu olarak arkadaşlarla wii en güzeli.

Zevkini size şöyle açıklıyım. Anneme ilk defa hayatında tenis oynattım çok beğendi hatta gaza gelip yere düştü
    babama oynatıığımda güldü vay be nasl algılıyo bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim dedi.
    abim çok sevdi o da ilk başta nie alıyosunki ne gerek var diyodu ama şimdi bayaa hoşuna gidiyo onunda. Hatta arakdaşlarıyla oynamak için bigünlüüne istedi vermedim

Geçengünde:
    50 yaşında babam
    63 yaşında amcam
    17 yaşında ben bowling turnavası yaptık çok heycanlıydı ama tabiki ben kazandım ben biliyodum oyunu daha önceden :D

harbi diyorm beyler ps2 filan yalan yazın oturur saatlerce sabahlara kadar pes5 oynardık ama wii den sonra hiç güzel gitmiyo ps2 hepinize çok tavsiye ederim. Çok seviceksiniz. bunndan adım kadar eminim çünkü annem oyunları hiç sevmez çok fazla oyunyorm diye o bile ilk defa hayatında bi oyun sevdi :D
    tereddüt etmeyin %100 seviceksiniz. Şimdiye kadar sevmeyen wii yok!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX360 almayı düşünüyorum?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ağzından bal damlıyo

şöyle anlatmıyor musunuz valla insanın alası geliyor be
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.