Şimdi Ara

wii ankamall electroworld te aldım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugün ankamall ankara electroworld mağazasında wii aldım 399 tl .Çok uygun almak isteyen varsa koşun hemen .

• Xbox varmıydı orda
  • var xbox ben kinect de gördüm heralde
  • bence de elektroworl daha ıyı dun aldım bostancıdan vatan a gıttım amcalar burnundan kıl aldırmıyor ılgılenen yok.gectım elektroworld e bır de 399 tl ye nıntendoyu alınca wii fit 179 ben almadım ama pıyasada 250 tl ımıs
  • Bu haberler insana ço kkoyuyor biz vatandan 500 e aldık
  • nasıl oluyor ya. ben dün electro worldeydim . 599 'a var wii+resort pack. 279 'a da fit plus+balance board var. dediğiniz fiyatlara bulsam 1 dakika durmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersoy1905

nasıl oluyor ya. ben dün electro worldeydim . 599 'a var wii+resort pack. 279 'a da fit plus+balance board var. dediğiniz fiyatlara bulsam 1 dakika durmam.

aralık ayında fiyatlar iyiydi. yeniden yapsalar yine satılacak ama şuan pahalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tekrar kampanya yapmışlar. resort pack veya mario kırmız paket 389 TL. Fit plus+balance board da 199 TL. resort pack ve fit plus aldım. ikinci kol aldım bir de 149 TL'ye. ama kırmızı paket mi alsaydım diye içim içimi yiyor:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersoy1905

tekrar kampanya yapmışlar. resort pack veya mario kırmız paket 389 TL. Fit plus+balance board da 199 TL. resort pack ve fit plus aldım. ikinci kol aldım bir de 149 TL'ye. ama kırmızı paket mi alsaydım diye içim içimi yiyor:)

Teşekkürler ersoy1905,
    Bende sayende EW'den Wii Fit Plus 199 TL'ye aldım.İşin güzel yanı HB ve Vatan 'da 199TL alınca sadece internetten alabiliyorsun,Vatandan görerek elden almak istesen 264 TL
    zaten HB malüm günlerce bekle birde iade ürün yollarsa uğraş dur.Sayende elden ve taksitle aldım.
    Wii Konsola gelince biz ailece Kırmızıyı tercih ettik çünkü Mario Bros çok güzel bir oyun artı Remot'unda Motion Plus gömülü vaziyette ilave olarak Motion içinde olan kol ve Resort oyun olan paketi alıp ikinci kolu almıştım.
    Medya Markt da Mario and Sonic Winter game oyunu indirimde hatta ilave şeyler alıcaksan 3 al 2 öde kampanyası var.Tabi önceliklewww.shopto.net sitesinden fiyatları mukayese et orda daha uygun olabiliyor.Bende bu siteyi Fır_Lama nikli arkadaş sayesinde öğrendim,ona da burdan teşekkür ederim sayesinde hesaplı parçalar ve oyunlar getirdim.

Wii'ni Güle güle kullan

• teşekkürler step -team. sen de fit plus'ını güle güle kullan. ben sport resort oyunun içinde remote plus olan versiyonunun olduğunu bilseydim kırmızı paket+resort oyun paketini alırdım.sadece 20 TL fazla ödemiş olurdum. olsun artık bir şekilde mario oyununu alacağız. indirimdeki mario oyunu ne kadar bu arada?
  • Merhaba ersoy1905,
    Bahsettiğim oyun 79 TL ve aynı zamanda içinde Balance Board ile oynayabileceğin oyunlar da var.
    Medya Markette Bu oyun,New Super Mario Bros oyunu ve başka oyun veya aksesuarları 3 al 2 öde şeklinde de alabilirsin istersen yakınında bir Medya Market varsa bak ve fiyatlarını değerlendir derim .
  • Tamam. Teşekkürler...
  • mavishop'un internet sitesinde birçok oyun 40Tl'ye düşmüş ama bazıları tükenmiş. super mario galaxy 2 bile 40Tl olmuş! girdim baktım kesin almaya kararlıydım ama gelin görün ki tükenmiştir yazıyordu alanlar şanslı. kısacası uygun fiyatlı oyun arayanlarwww.mavishop.com a da bakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grim.fandango -- 27 Ocak 2011; 13:27:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.