Şimdi Ara

Wii hakkında detaylı bilgi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha öncedende aklımda olan Wii'nin geçen günlerde Fiyatınında düşmesi nedeniyle almak niyetine resmen girdim..

6-7 Yıldır PC Platformundayım ve hiç bi' konsola sahip olmadım ama ps2 oynamışlığım baya vardır : )..ve artık Pc'yi 6 ayda bi' yenilemekten habire yok ram ekle yok ekran kartı tak yok o yok bu vs. vs. bıktım..

Wii'nin kontrolleri gerçekten beni aşırı etkiledi ve bir çok video seyrettim ve gerçekten tam benlik bi' alet Very Happy ,şimdi sorularıma geçmek istiyorum;

-Teknosada,D&R'da 600 YTL küsüratlı Wii 'nin içinden tam olarak neler çıkıyor ve tam olarak görevleri nelerdir aletlerin ?

-Pil süresi nedir ? Prize takıp mı çalışıyor ? Bazı resimler gördüm kumanda şarj ediliyor tecrübeli bi' arkadaş biraz daha açabilir mi bu konuyu ?

-İçinden çıkan kablo tipi nedir ? Ben 72 Ekran standart bi' tv kullanıyorum ve arkasında s-video çıkışı yok scart var ,wii alırsam çevirivi vs. gerekir mi ?

-İçinden kaç kol çıkıyor ? Eğer 1 kol çıkıyorsa 2. koluda alıp arkadaşlarımızla oynama şansımız var değil mi ?

- Oyun durumu nedir ? piyasa ortalaması oyunlar 100 ytl daha uygun yok mu acaba çeşitli mağazalarda vs:(

evet arkadaşlar aklımda bu sorular takılmış durumda,yanıtlarsanız çok minnettar kalacağım

kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: BusinezzBoY

Merhaba arkadaşlar,

Daha öncedende aklımda olan Wii'nin geçen günlerde Fiyatınında düşmesi nedeniyle almak niyetine resmen girdim..

6-7 Yıldır PC Platformundayım ve hiç bi' konsola sahip olmadım ama ps2 oynamışlığım baya vardır : )..ve artık Pc'yi 6 ayda bi' yenilemekten habire yok ram ekle yok ekran kartı tak yok o yok bu vs. vs. bıktım..

Wii'nin kontrolleri gerçekten beni aşırı etkiledi ve bir çok video seyrettim ve gerçekten tam benlik bi' alet Very Happy ,şimdi sorularıma geçmek istiyorum;

-Teknosada,D&R'da 600 YTL küsüratlı Wii 'nin içinden tam olarak neler çıkıyor ve tam olarak görevleri nelerdir aletlerin ?

-Pil süresi nedir ? Prize takıp mı çalışıyor ? Bazı resimler gördüm kumanda şarj ediliyor tecrübeli bi' arkadaş biraz daha açabilir mi bu konuyu ?

-İçinden çıkan kablo tipi nedir ? Ben 72 Ekran standart bi' tv kullanıyorum ve arkasında s-video çıkışı yok scart var ,wii alırsam çevirivi vs. gerekir mi ?

-İçinden kaç kol çıkıyor ? Eğer 1 kol çıkıyorsa 2. koluda alıp arkadaşlarımızla oynama şansımız var değil mi ?

- Oyun durumu nedir ? piyasa ortalaması oyunlar 100 ytl daha uygun yok mu acaba çeşitli mağazalarda vs:(

evet arkadaşlar aklımda bu sorular takılmış durumda,yanıtlarsanız çok minnettar kalacağım

kolay gelsin

1)Forumda daha ucuza bulabilirsin... Gittigidiyordada araştır...kutu içeriği normal kablo,konsol,1 adet nunchuk 1 adet wiimote,dik standı , algılayıcı çıkıyor...
    2)bu soru ntsc mi pal mı alacağına bağlı... ntsc alırsan ihtiyacın olur , pal alırsan olmaz
    3) içinden 1 çift kol çıkıyor... 2. çift koluda alabilirsin tabiyki 4 kişiye kadar destekliyor ve onlineda var wi-fi ile
    5)zımbırtı taktrırsan 4 ytlye bulabilrsin oyunu

• 600ytl civarı bu alet için pahalı fiyatlar.. Teknosa,D&R gibi büyük mağazalar bu fiyata satıyor ama araştırırsan garantili çok daha ucuza bulabilirsin

Alet prize takıp çalışıyor ama kumandaları pil ile çalışıyor. şarjlı pil alrak bu sorunu çözebilirsin

İçinden scart girişi çıkıyor merak etme

oyunlarda yaklaşık 100ytl ama arkadaşın dediği zımbırtı(!) dan alırsan maksimum 4ytlye alırsın oyunları ayrıca sınırsız internetin varsa internette oyunlarıda dolu keratanın.
  • bu zımbırtı nerden bulunur? ve oyunları indirebilceğim bi site var mı arkadaslar??? izmirde oturuyorum şu zımbırtı yerini bildirirseniz sevinirim
  • bu forumda o kadar ileriye gidemezsin ne yazıkki zımbırtıdan ilerisi için çekerler ipini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.