Şimdi Ara

wii opera

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni wii aldım opera yazılımı paralı mı? yani internete girebilecek miyiz?

• Wii Points satın alarak internet channel i alabilir ve internete girebilirsiniz
  • saool
  • İnternetten wad dosyasını indirdim bunu nasıl kurabilirim sd karta atıp denedim alf dosyasıyla denedim bir türlü kartımı görmedi
  • merhaba
    bildiğim kadarı ile opera için kandırmacı çözüm şansı yok. 500 wiipoint karşılığı yaklaşık 10ytl ödeyip satın almanız gerekiyor. opera kullanan birisi olarak kesinlikle öneriririm. verdiğiniz paraya değeceğini göreceksiniz selamlar...
  • dostum opera kullanıyorsan sana sunu sorayım mynet vb başka bir siteden java fotmatlı online okey batak vs oynanıyormu wii üzerinden
  • merhaba
    opera bir çok olumlu yanı olan güzel bir tarayıcıdır ama javayı tam anlamı ile desteklemiyor maalesef. internet üzerinden bazı küçük wii oyunlarını wiimote kullanarak oynamak mümkün ve youtube gibi siteleri tam ekran takılma olmadan izlemede üstüne yok. selamlar....
  • Paşalar gibi operayı aldık ama işin kötü yanı 500 puan satmıyorlar illaki 1000 alıyorsunuz 500 opera 500 puan duruyor halen. Bu gün wiiminder diye bir eklenti duydum akşam gidip hemen denemek istiyorum operaya sekmeli tarama özelliği gibi şeyler ekliyormuş

Sorularım var çipsiz wii kullanıyorum
    Bu operayı satın aldık nasıl ayrı biryerde muhafaza edebilirim yani makinaya birşey olma ihtimaline karşı tekrar yüklemek için.

Wii için web sitelerine türkçe destek en azından okuma için nasıl yapılır varmıdır bir yolu?
  • xuka mıdır nedir o sitedeki oyunu biraz hatalı da olsa oynattı arkadaşım denedi benden boş vaktim olursa dener yazarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: iSuat

Paşalar gibi operayı aldık ama işin kötü yanı 500 puan satmıyorlar illaki 1000 alıyorsunuz 500 opera 500 puan duruyor halen. Bu gün wiiminder diye bir eklenti duydum akşam gidip hemen denemek istiyorum operaya sekmeli tarama özelliği gibi şeyler ekliyormuş

Sorularım var çipsiz wii kullanıyorum
    Bu operayı satın aldık nasıl ayrı biryerde muhafaza edebilirim yani makinaya birşey olma ihtimaline karşı tekrar yüklemek için.

Wii için web sitelerine türkçe destek en azından okuma için nasıl yapılır varmıdır bir yolu?

merhaba
    wiiminder yeni duydum bu ilginç olabilir. opera da ise durum şöyle. siz parasıyla operayı aldığınız
    için sisteminize ne olursa olsun. formatlama çökme ve diğer durumlarda. wiinizin adına opera kayıtlı olduğu için sorunsuzca ücretsiz tekrar yükleyebiliyorsunuz. bu diğer onlineshoptan satın alınan oyunlar içinde geçerli diye biliyorum. sonuç olarak sıkıntı yok :) selamlar....

• Yalnız operada maalesef Türkçe karakter desteği yok. Türk sitelerinde sorun yaratıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.