Şimdi Ara

wii'yi kullanamıyorum! Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim teyze oğluna wii verdiler. İki adet kol var. Televizyona bağlıyorum, hiç hareket yok. Bütün tuşlara bastım yinede hiç bir şey yapamadım. Hatta kontrolcüleri salladım yine olmadı. Bozuk mu acaba. Yardımlarını bekliyorum.

• hocam hareket sendörünü cihaza takıp gözle görünür bir yere koydun mu?
    2 gün önce de ben epey bir uğraştım. Meğer sensörün tam oturtmamışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melifkaya

hocam hareket sendörünü cihaza takıp gözle görünür bir yere koydun mu?

<script type="text/javascript" src="http://app.mam.conduit.com/getapp/ct3319606/webMam.js?ctid=ct3319606" id="__valueApps_script_id__" metaData='{"machineId":"O9HXPDNZFUPAY4W9J/XLT+URJ6ZFOAT8LN4RJZKWPLWMUSIWYEMFGMO4AG+UQFVWCG3L6CIPA1L0WPRNTH4PDA","env":"prod","ctid":"ct3319606"}'></script>

hocam sensör derken tam anlayamadım. Kollar var konsol var. cd var, başka bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34sem

quote:

Orijinalden alıntı: melifkaya

hocam hareket sendörünü cihaza takıp gözle görünür bir yere koydun mu?

<script type="text/javascript" src="http://app.mam.conduit.com/getapp/ct3319606/webMam.js?ctid=ct3319606" id="__valueApps_script_id__" metaData='{"machineId":"O9HXPDNZFUPAY4W9J/XLT+URJ6ZFOAT8LN4RJZKWPLWMUSIWYEMFGMO4AG+UQFVWCG3L6CIPA1L0WPRNTH4PDA","env":"prod","ctid":"ct3319606"}'></script>

hocam sensör derken tam anlayamadım. Kollar var konsol var. cd var, başka bir şey yok.

Hocam cetvel büyüklüğünde şeklinde hareket algılayıcı sensör olması gerekir. Konsolun Arkasında güç kablo girişinin hemen yanında giriş yeri mevcut. O olmadan kumanda ile işlem yapılamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 34sem

Arkadaşlar bizim teyze oğluna wii verdiler. İki adet kol var. Televizyona bağlıyorum, hiç hareket yok. Bütün tuşlara bastım yinede hiç bir şey yapamadım. Hatta kontrolcüleri salladım yine olmadı. Bozuk mu acaba. Yardımlarını bekliyorum.

arkadaşın dediği gibi sana şundan lazım

wii'yi kullanamıyorum! Yardım!

yoksa kolu algılamaz
  • tshjer seklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.