Şimdi Ara

Wildstar (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
8
Favori
74.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün akşam beta ile ilgili email geldi, şu anda indirmede, akşama girip bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Dün akşam beta ile ilgili email geldi, şu anda indirmede, akşama girip bakacağım.

oyundaki değişiklikler ve en önemlisi optimizasyon hakkında bilgi verirseniz seviniriz.
  • bedrettin123 B kullanıcısına yanıt
    Akşam 1 saat oynayabildim sadece ama şimdiye dek gördüklerim:
    Karakter oluşturma ekranı yenilenmiş ve çok daha güzel olmuş.
    Karakter oluştururken size üç ek seçenek daha sunuluyor.
    Bunlara göre ya ilk tutorial'dan başlıyor, ya bir üst seviye tutorial'dan başlıyorsunuz ya da tutorial'ı atlıyorsunuz.
    Ben nasıl yaptıklarını görmek için sıfırdan başladım. Bir exile esper açtım.
    Hatırlarsanız oyunun başında bir çeşit uyku podunun içinde başlıyorduk.
    İlk tutorial'da bu uyanma süreci var, bir yapay zeka size kısaca oyunda hareke etme ateş etme gibi basit şeyleri anlatıyor.
    Çok kısa şekilde bitiyor. Sonrasında uyanma aşamısına geçiyorsunuz. Burada yeni bir eklenti sahne var.
    Kısaca sizi ve ırkınızı anlatıyor bilgisayar ancak araya bilinmeyen bir ses giriyor (Drusera) farklı olduğunu söyleyen. Hikayeye bu kadar erken giriş yapmaları iyi olmuş.
    Eskiden oyunun ana hikayesine 30 lvl'de giriş yapyordun.
    Sonrasında ikinci tutorial'ı yapıyorsunuz, eskisine çok daha kısa. Bitince gezegene iniyorsunuz.
    Challange görevlerinin ödül sistemi değişmiş, yaptığın challange bir bar dolduruyor ve buna göre ödül alıyorsun, daha detaylı bilgi sonra veririm.
    Combat dışında sprint her zaman aktif, Yani artık çok daha hızlı hareket ediyorsun. Combat sırasında sprint eski mantık çalışıyor.
    Boşta iken f tuşuna basınca sana en yakın görevin yerini gösteriyor. Harita üstüne işaret koyabiliyorsun.
    Optimizasyon biraz daha iyi.
    Şimdilik bu kadar gördüm, oynadıkça daha fazla yorum yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

Akşam 1 saat oynayabildim sadece ama şimdiye dek gördüklerim:
    Karakter oluşturma ekranı yenilenmiş ve çok daha güzel olmuş.
    Karakter oluştururken size üç ek seçenek daha sunuluyor.
    Bunlara göre ya ilk tutorial'dan başlıyor, ya bir üst seviye tutorial'dan başlıyorsunuz ya da tutorial'ı atlıyorsunuz.
    Ben nasıl yaptıklarını görmek için sıfırdan başladım. Bir exile esper açtım.
    Hatırlarsanız oyunun başında bir çeşit uyku podunun içinde başlıyorduk.
    İlk tutorial'da bu uyanma süreci var, bir yapay zeka size kısaca oyunda hareke etme ateş etme gibi basit şeyleri anlatıyor.
    Çok kısa şekilde bitiyor. Sonrasında uyanma aşamısına geçiyorsunuz. Burada yeni bir eklenti sahne var.
    Kısaca sizi ve ırkınızı anlatıyor bilgisayar ancak araya bilinmeyen bir ses giriyor (Drusera) farklı olduğunu söyleyen. Hikayeye bu kadar erken giriş yapmaları iyi olmuş.
    Eskiden oyunun ana hikayesine 30 lvl'de giriş yapyordun.
    Sonrasında ikinci tutorial'ı yapıyorsunuz, eskisine çok daha kısa. Bitince gezegene iniyorsunuz.
    Challange görevlerinin ödül sistemi değişmiş, yaptığın challange bir bar dolduruyor ve buna göre ödül alıyorsun, daha detaylı bilgi sonra veririm.
    Combat dışında sprint her zaman aktif, Yani artık çok daha hızlı hareket ediyorsun. Combat sırasında sprint eski mantık çalışıyor.
    Boşta iken f tuşuna basınca sana en yakın görevin yerini gösteriyor. Harita üstüne işaret koyabiliyorsun.
    Optimizasyon biraz daha iyi.
    Şimdilik bu kadar gördüm, oynadıkça daha fazla yorum yazarım.

güzel bilgiler hocam yeni farkedeceğiniz şeyleride yazabilirseniz bu şekilde seviniriz teşekkürler.

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Elbette yazarım.
    1- Arayüzde birçok gelişme var. İkonlar değişmiş.
    2- LFG arayüzüne content finder eklenmiş. Olduğunuz bölgedeki görevler için size grup buluyor.
    3- Shiphand görevlerinin adı expadition olarak değiştirilmiş.
    4- Salvage yapma zorlaşmış. Eskiden herşey salvage yapılır ve genelde bir şeyler çıkardı, şimdi iyi itemlerı salvage etmezsen hiçbir şey çıkmıyor.
    5- Eğer elinizde rune varsa hemen takabiliyorsunuz, rune crafting station'a gerek olmadan.
    6- Dailiy login reward var. Güzel ödüller var.
    7- Statlar çok daha basit ve anlaşılır. Sınıfa özel stat yok.
    8- Size bir çanta hediye ediliyor, 4-5 lvl'de bir açılabiliyor sadece, açılınca size güzel itemler veriyor.
    9- Daha hızlı para ve exp kazanılıyor.
    10- Ability'leri açmak için para vermiyorsunuz. Lvl'i gelince açılıyor.
    11- Amplerin hepsi unlock olarak geliyor.
    12- Ability skill slotlar daha hızlı açılıyor, 10 lvl'de 8. slot açılmış oluyor. Normalde bayağı bir sürüyordu 8. slotun açılması.
    13- Support sınıfı eğitimi var kısa bir şekilde.

Challenge'lar hakınnda daha detaylı bilgi veririm demiştim, vereyim.
    Challenge yaptıkça bir çubuk doluyor. Çubuğun farklı seviyelerinde size 3 ödül arasına birisini seçme hakkı veriliyor. En iyi ödüller ise tüm çubuk dolunca alabiliyorsunuz.
    Çubuk bir kere dolduktan sonra boşalıyor ve yeniden doldurup tekrar ödülleri alabiliyorsunuz.

Şimdilik bu kadar, yeni bilgiler geldikçe eklem yapacağım.

• En ucuz olarak nerden ve nasıl alabilirim ? Ve aldığımda 30 günlük oyun süresi içinde olucak mıdır ?
    Birde ben free trial kullanmıştım 10 günlük oyun ilk çıktığında, bazı sürümlerdede starter edition mı ne diyor, bu bana problem olur mu ?

Edit: G2A den almayı düşünüyorum da paypal nakit kart orada geçiyor mu bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agathocles of Syracuse -- 24 Ağustos 2015; 0:21:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knight Artorias

En ucuz olarak nerden ve nasıl alabilirim ? Ve aldığımda 30 günlük oyun süresi içinde olucak mıdır ?
    Birde ben free trial kullanmıştım 10 günlük oyun ilk çıktığında, bazı sürümlerdede starter edition mı ne diyor, bu bana problem olur mu ?

Edit: G2A den almayı düşünüyorum da paypal nakit kart orada geçiyor mu bilen var mı ?

hocam bence geçer oda master card veya visa sonuçta. denemekten zarar gelmez. bende alıcam g2a'dan eğer yapamazsan ben alacağım zaman sanada alırım parasını sen havale felan atarsın tabi istersen ve paypal kart olmazsa.
  • hocam teşekkürler. bir soru sormak istiyorum closed betadaki karakterimiz silinecek mi acaba komple free 2 play'e geçince sistem.

ve şimdi mesela alsak cd key biz aynı serverlarda mı oynamış olucaz closed betada yoksa normal aylık ödeyenler farklı serverda mı

benim biraz kafam karıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 24 Ağustos 2015; 4:11:15 >
  • Bu arada g2a keyleri 8$ üzerine çıkmış buda ortalama 24 lira yapıyor.

oyun kutulu olarak hepsiburada.com'da 35tl

kutulu alıp koleksiyon yapmak daha mantıklı sanki. bilemedim.http://www.hepsiburada.com/wildstar-pc-p-GAMEARAL011382?productId=gamearal011382&categoryId=10278&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=pc&utm_content=cpc&utm_term=kategori-genel&wt_pc=akakce.cpc.kategori-genel.cpc&v=1.45.9

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

En ucuz olarak nerden ve nasıl alabilirim ? Ve aldığımda 30 günlük oyun süresi içinde olucak mıdır ?

hocam bence geçer oda master card veya visa sonuçta. denemekten zarar gelmez. bende alıcam g2a'dan eğer yapamazsan ben alacağım zaman sanada alırım parasını sen havale felan atarsın tabi istersen ve paypal kart olmazsa.

Bugün deneyeceğim. Denedikten sonra buraya yazarım, birde normal subscriber lı olan server da oynuyacağız eğer bu kutulu versiyonu alırsak. Ama free2 play e geçince + özellikler sahibi olucağız.

• quote:

Bu arada g2a keyleri 8$ üzerine çıkmış buda ortalama 24 lira yapıyor.

kutulu alıp koleksiyon yapmak daha mantıklı sanki. bilemedim.http://www.hepsiburada.com/wildstar-pc-p-GAMEARAL011382?productId=gamearal011382&categoryId=10278&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=pc&utm_content=cpc&utm_term=kategori-genel&wt_pc=akakce.cpc.kategori-genel.cpc&v=1.45.9

TRY kuruna çevirip birde %5 indirim kodu uygularsak g2a den 22.32 tl ye gelen ürün var, %100 olumlu satıcıdan ama birde g2a shield ı ekleyince işin içine tam 25 lira yapıyor. Kod olarak ZEDER bulmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agathocles of Syracuse -- 24 Ağustos 2015; 8:56:49 >

• Zaris kullanıcısına yanıt
    Close Beta karakterler PTR server üstünde, normal serverlarda değil. Close betadaki karakterlerde bazı özellikleri test etmek için ara sıra sıfırlama yapacakları yazıyordu.
    Kesin olarak bilmesem de büyük ihtimal close beta'daki karakteri normal servar'a taşımaya izin vermezler.
    Siz cd key alınca normal serverlarda oynayacaksınız. Avrupa'da iki server var, PVE Jabbit server'ı ve PVP Luminai server'ı. Tavsiyem Jabbit'te açmanız, daha çok kişi var.

Bu arada, 10 günlük free trail üstüne 30 günlük key eklenebiliyor. Ben humble bundle'dan aldığım key'i eklemiştim.
    Son olarak kutu olarak alırsanız size oyun içi hediye veriliyor.
    http://www.wildstar-online.com/en/news/2015-04-15-announcing-the-wildstar-box-mystery-box-promo/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 24 Ağustos 2015; 11:01:28 >

• quote:

quote:

TRY kuruna çevirip birde %5 indirim kodu uygularsak g2a den 22.32 tl ye gelen ürün var, %100 olumlu satıcıdan ama birde g2a shield ı ekleyince işin içine tam 25 lira yapıyor. Kod olarak ZEDER bulmuştum

hocam dediğim gibi 25 lira vermek yerine kutulu alıp koleksiyon yapmak daha mantıklı 10 lira kutu için değer kanımca.

ben biraz daha bekleyeceğim yine 5$ seviyesine inerse alınabilir ama 10$ ve üzerine çıkar gibi duruyor g2a.

• quote:

quote:

quote:

hocam dediğim gibi 25 lira vermek yerine kutulu alıp koleksiyon yapmak daha mantıklı 10 lira kutu için değer kanımca.

ben biraz daha bekleyeceğim yine 5$ seviyesine inerse alınabilir ama 10$ ve üzerine çıkar gibi duruyor g2a.

Bugün aldım G2A den ve paypal kart kabul olunuyor. Kutulu oyun almayı pek sevmediğimden dolayı daha iyi oldu böyle

• Oyunu arkaşımla aldık. PvP mi yoksa PvE server mı seçelim. WoW da fark etmiyordu PvP olması Raidler yapılıyordu. Wildstarda da aynı şekilde midir? Bir de bizi arasına alıcak beraber oynayabileceğimiz guild varsa söylerseniz sevinirim.
  • PVE seçin. f2p den sonra pvp ye geçersiniz isterseniz (geçişler beleş zaten şuan ama 1 hafta bekleme süresi var.
    f2p e geçtikten sonra, 1 bedava hak daha verirler diye düşünüyorum.

Oyunda zaten açık alanda gezerken gank yemek istemezsin. Zaten oyun zor (du ben oynarken) birde gank sinirini bozar.
  • arkadaşlar oyuna başlamak istiyorum fakat önceden satın alanlara ekstra slot vb. veriliyormuş.uygun bir fiyattaysa almak istiyorum ama nerden alınacağını tam bulamadım.yardımcı olabilir misiniz ?
  • Beta key gelmiş bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Laploren

arkadaşlar oyuna başlamak istiyorum fakat önceden satın alanlara ekstra slot vb. veriliyormuş.uygun bir fiyattaysa almak istiyorum ama nerden alınacağını tam bulamadım.yardımcı olabilir misiniz ?

g2a.com da 7-8 euro gibi bir fiyatı vardı.
    oyun + 30 gün. (birde oyuna kredi kartı tanıtmak gerekiyor. Bu aşamada da 2tl deneme parası çekecek senden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Durruk

quote:

Orijinalden alıntı: Laploren

arkadaşlar oyuna başlamak istiyorum fakat önceden satın alanlara ekstra slot vb. veriliyormuş.uygun bir fiyattaysa almak istiyorum ama nerden alınacağını tam bulamadım.yardımcı olabilir misiniz ?

g2a.com da 7-8 euro gibi bir fiyatı vardı.
    oyun + 30 gün. (birde oyuna kredi kartı tanıtmak gerekiyor. Bu aşamada da 2tl deneme parası çekecek senden.

yanıt için teşekkürler.satın alma şansım ne zamana kadar sürüyor bilgilendirir misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.