Şimdi Ara

Wildstar (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
8
Favori
74.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun popilasyonu iyi seviyede ise bende deneyebilirim. f2p olcakmış. Bu popilasyonu etkilermi etkilemezmi bilemiyorum. Gerçi oyuncunun çok olması beleş olmasına bakmıyor. Tam tersi şuan en çok oynanan en çok popilasyona sahip mmorpg oyunlarının hepsi ücretli. Popilasyon hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
  • @Durruk @Laploren
    İsterseniz kredi kartı bilgisi girmeden geçebiliyorsunuz o sayfayı, mecburiyet yok.
    @limon2015
    Oyunun popülasyonu son zamanlarda artıyor, özellikle humble bundle ile e3 fuarında 1 dolara key sattıkları zamanda bayağı arttı sayı.
    Oyun F2P olunca popülasyon kesin artar. PVP serverları daha boşmuş okuduğum kadarıyla.
    İsterseniz trial bir hesap açıp deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catastrop

@Durruk @Laploren
    İsterseniz kredi kartı bilgisi girmeden geçebiliyorsunuz o sayfayı, mecburiyet yok.
    @limon2015
    Oyunun popülasyonu son zamanlarda artıyor, özellikle humble bundle ile e3 fuarında 1 dolara key sattıkları zamanda bayağı arttı sayı.
    Oyun F2P olunca popülasyon kesin artar. PVP serverları daha boşmuş okuduğum kadarıyla.
    İsterseniz trial bir hesap açıp deneyin.

Ben genelde mmorpg hayatıma 2 oyun ile devam ederim. Şuan GW2 ve B&S oynuyorum. B&S yi bırakmam imkansız beni çok bağladı. Ama GW2 çok severek oynamıyorum. Wildstar ile GW2 kıyaslarsan hangisi ağır basar ? GW2 yerine Wildstar ile devam etmem mantıklımı. Senin bu konudaki görüşün nedir. Mesela GW2 de pve nerdeyse "0", pvp dersen güzel ama amaç yok. Bu hususlarda Wildstarı nasıl değerlendiririz. Yani mmorpg yaşantıma B&S ve Wildstar ile devam etmem daha mı mantıklı olur

• İlk olarak her şey senin zevkine kalmış. En güzeli deneyip görmek.
    Oynanış bazından wildstar'da da gw2'deki gibi aksiyon bazlı bir oyun sistemi var. Ancak wildstar'ın combat sistemi aksiyon bakımından bir tık daha üstün.
    Düşmanın telegraflarını görüp ona göre konum alman ve intruptlara dikkat etmen gerek. Bu oyunda intrupt yapmak çok önemli.
    Hatta bunu öğreten bir dungeon bile var.
    Ancak wildstar holy tirinity yani kutsal üçlü denilen tank - healer - dps üçlüsüne sahip. Bu bakımda traditional mmo'lara daha yakın.
    Her sınıfın bir assult (dps) ve bir support (tank ya da healer) sınıfı var. İstediğin zaman geçiş yapıyorsun.
    PVE olarak challange, shiphand, adventure, dungeon ve raidler var. Ayrıca daily görevler ile contracts var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catastrop -- 27 Ağustos 2015; 10:31:05 >
  • En iyisi deneyip görmek. Black Desert gelene kadar Wildstar deneyebilirim. GW2 çünkü hiç tad vermiyor. Sırf verdiğim paket parasını çıkarmak için zorla oynuyorum.
  • pvp sevmiyorsan gw2 alman hata olmuş zaten. Oyun pvp üstüne kurulu ve yetenek isteyen ender oyunlardan bir tanesidir.
    Nasıl diyeyim, yeteneklerin animasyonlarına tepki vermek bir mmo da çok eğlenceli oluyor. Belkide uzun zaman boyunca cast bar takip edip, interupt edeceğim hariç diğer yetenekleri iplemediğim oyunları oynadığımdandır.

Bir de şu var tabiki. Gw2 yi çözemezsen, alt seviyeleri cidden sıkıcı. Bulunduğum guildde 2 yıldır sadece ranger oynayan bir arkadaş vardı. Pvp de sınıfının neler yapabileceğini öğrendiğinde şok olmuştu. Oynadığı build ile bile sadece uzaktan hızlı burst yapabileceğini sanıyordu. Oysa adama pro bir oyuncuyu linklediğimde bana "bu adam ranger oynamıyor, başka birşey bu" cevabını verdi :P. İşte nasıl diyeyim... yapabileceklerini oynayarak anlayamayanların profosyonel oyuncuları izlemesi gerekiyor.. Aslında ot gibi görünen çarpışmalarda düşünülen çok şey oluyor.

örnek olarak şuna göz atabilrisin (youtube da çıkan ilk videoyu koyuyorum.. Yani daha iyisini aramayla uğraşamayacağım. Buradan sen istediğin ve oynadığın sınıfa göre arama yaparsın.)
    not: amaç pvp değilse gw2 yanlış seçim olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Durruk

pvp sevmiyorsan gw2 alman hata olmuş zaten. Oyun pvp üstüne kurulu ve yetenek isteyen ender oyunlardan bir tanesidir.
    Nasıl diyeyim, yeteneklerin animasyonlarına tepki vermek bir mmo da çok eğlenceli oluyor. Belkide uzun zaman boyunca cast bar takip edip, interupt edeceğim hariç diğer yetenekleri iplemediğim oyunları oynadığımdandır.

Bir de şu var tabiki. Gw2 yi çözemezsen, alt seviyeleri cidden sıkıcı. Bulunduğum guildde 2 yıldır sadece ranger oynayan bir arkadaş vardı. Pvp de sınıfının neler yapabileceğini öğrendiğinde şok olmuştu. Oynadığı build ile bile sadece uzaktan hızlı burst yapabileceğini sanıyordu. Oysa adama pro bir oyuncuyu linklediğimde bana "bu adam ranger oynamıyor, başka birşey bu" cevabını verdi :P. İşte nasıl diyeyim... yapabileceklerini oynayarak anlayamayanların profosyonel oyuncuları izlemesi gerekiyor.. Aslında ot gibi görünen çarpışmalarda düşünülen çok şey oluyor.

örnek olarak şuna göz atabilrisin (youtube da çıkan ilk videoyu koyuyorum.. Yani daha iyisini aramayla uğraşamayacağım. Buradan sen istediğin ve oynadığın sınıfa göre arama yaparsın.)

söylediklerinde çok haklısın pvpyi beceremeyenlerden biri de benim.

ve çok fazla pvp yapmıyorum gw2'de açıkcası bazen kabullenmek gerekiyor yapamıyorsan olmuyorsa olmuyordur gw2 tamamı ile bir e sport oyunu. el becerisi ve üstüne gitmek gerekiyor. tamamen sabır ve yetenek işi.

o açıdan pve severlerin wildstara yönelmesi daha mantıklı benim görüşüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 27 Ağustos 2015; 18:53:55 >

• quote:

pvp sevmiyorsan gw2 alman hata olmuş zaten. Oyun pvp üstüne kurulu ve yetenek isteyen ender oyunlardan bir tanesidir.

Hocam ben düşündüğünün aksine pvp yi çok seven birisiyim. Ama amaç içeren, bir hedefe ulaşılan pvp ler benim tarzım. Mesajımı dikkatli okursan "Mesela GW2 de pve nerdeyse "0", pvp dersen güzel ama amaç yok. " şeklinde yazdım. GW2 pvp si gerçekten güzel bişey demiyorum. 5vs5 pvp sini nerdeyse 2 ay aralıksız oynadım. ama sonra baktım sanki LOL oynuyorum. PVP gir oyna çık ortada bişey yok. Bir hedef yok. Amaç yok. Mesela item herkesde eşit olmasa. İtemler için bazı puanlar gerekse. Pvp yaptıkta bu puanlara sonra o puanlarla itemlere ulaşsan. Ozaman seni bağlayan bir tarafı olur hemde bir amaca ulaşmış olur. SOnra yine pvp si güzel olan diğer oyunlar gibi bir rank sistemi var. Chapion slayer, Avenger vs vs gibi. Ama bu ranklar sadece yazıdan ibaret. Yani sana ufak bir getirisi bile yok. Yani insanı rank kasmaya odaklayan bir durum söz konusu yok. Mesela her rankda hp 100 kadar artsa atağım %3 filan artsa. Yani ufak değişiklikler bile insanı bağlar. Sonra pvpde olmazsa olmaz olan duel sistemi ve 1vs1 arena sistemi yok. Bu oyunun pvpdeki en büyük eksikliği bana kalırsa. Fİrma bunu istese yapar ama classlar arası denge olmadığını bildiği için yanaşmaya korkuyor. Duel sistemide bundan dolayı yok bence.

Yani oyunun grafiklerine, skill sistemine, pvp aksiyonuna, pvpde damage yaparken verdiği hassiyete diyeceğim hiç bir şey yok. Çok iyi. Ama dediğim gibi pvp ye ego olayını koymaları lazım yoksa bir zaman sonra baymaya başlar. Dediğime zamanla hak verirsin.

Mesela şuan GW2 ile birlikte B&S de oynuyorum. GW2 bukadar eleştirdim ama halen oynayan bir kitlesiyim. Sadece bende heycan yaratmadığı için, yerine başka bir oyun koymak istiyorum. Örneğin Blade & Soul şuan, 2009 çin beta sürümü olan berbat sürümü ile private serverinda oynuyorum. 4-5 ay oldu berbat bir sürüm olmasına rağmen beni kendisine çok bağladı. Çünkü oyunda bir amaç var. Pvp si dersen, oynadığım oyunlar arasında en iyi ilk 3 e girer. Pvp dede bir amaç var.

Aslında firmalar çok kasmasa WOW daki pvp içeriğini aynı şekilde alsa koysa olay biter. 10 numara pvp sistemi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 27 Ağustos 2015; 19:54:58 >

• pvp de bir amaç olması zaten başlı başına saçmalık. Yani istediğin şey çok kötü. Oyun eğlenmek için oynanır. Seni ırgat gibi çalıştırıp 3-5 fazla vur diye item versin istiyorsun garip. Pvp de böyle bir özelliğin olması çok kötü.

Rank dediğin şey önemsiz. Elo puanın önemli. Bununda getirisi bahsettiğin moba oyunlarda olduğu gibi daha iyi insanlarla eşleşebilmek. Karşına helseth vs. gelmediği için bilmezsin belki sen ama adamlara karşı bir gün olurda oynarsan dünyan kaç bucak görürsün. Herifler öyle maymun ediyorki insanı, yenilirken bile eğleniyorsun.

Valla her rankda atağın %3 artsa? ee bu seferde şey diye ağlayacaksın "karşıdaki adam rank bilmem kaç. Adam bana çok vuruyor, bu nasıl adelet".. Sonra da diyeceksinki "kendi rankımız ile eşleşelim".. Bu seferde karşına seninle eşit adam gelecek ve değişen hiç birşey olmayacak =).
    Firma istese bunu yapar ama denge olmadığı için koymuyor? Hmm.. gw2 de denge yok demen ilginç olmuş. Her sınıfla her sınıfı kesebilirsin aslında iyi oynuyorsan.

Wow daki pvp sistemi 10 numara mıymış?
    Cataya kadar olan (cata dahil) tüm paketlerde sadece arena yapmış birisi olarak, keşke hayatımın o vaktini geri alabilsem diyorum. Elbette zevk işi fakat ömrümde bir oyunun pvp sinden bu kadar tiksinmedim. Her sezon op olan 1-2 sınıf yüzünden arenalar leş. Direk dönmekten kusacak hale geldiğimi bilirim. Tamam gw2 de de pvp kısa sürmüyor. Yeri geliyor, 15 dakika aynı adamla çarpışıp kimse ölmeden geri kaçan oluyor ama gerçekten çarpışıyorsun. Saçma sapan cc kombaları üstüne direk dönmeler vs. Bir salağın bile oynayabileceği pvp yapısına sahip wow. (elbette ne kadar basit olursa olsun sonuçta pvp. üst seviyelerde işler değişir. Fakat yinede yapılan şey temelde aynı. Addonla cd takip et, cc leri interupt et, direk dön vs.)

Bu arada pvp severim felan diyorsun ama kesinlikle bir pvp oyuncusu olmadığını düşünüyorum. Her iyi pvp oyuncusunun istediği ortak şey "eşitlik" tir. Fakat sen f2p oyunlardaki gibi "+15 eşyam ile gidip tek atayım" veya "yeteneksizliğimi eşya ile kapatayım" diye düşünüyor gibisin.
    Sana hakaret etmeye çalışmıyorum yanlış anlama. Herkes pvp sevecek diye birşey yok. Pvp istediğini düşünüyorsun ama senin aradığın oyun aslında "PVE" bir oyun. Oyun sana "progress" verecek. Sen orada ilerleyip daha iyi şeyler alacaksın ve çok vuracaksın. Bu pvp bir oyundan beklenmeyeeck birşeydir. Hatta bir çok oyun bu yüzden pvp eşyalarını ayırır. Fakat buna bağımlı olmuş oyuncular içinde pvp eşyalarının daha iyileri olur (wow örneği)

şuna da göz atabilirsin. Expansion ile gelecek pvp değişiklikleri.

şuda yeni pvp alanı (betaya hiç katılmadıysan diğer alanlardan daha eğlenceli olduğunundan emin olabilirsin. Build kullanım çeşitliliği artıyor baya.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 28 Ağustos 2015; 2:33:27 >

• quote:

pvp de bir amaç olması zaten başlı başına saçmalık. Yani istediğin şey çok kötü. Oyun eğlenmek için oynanır. Seni ırgat gibi çalıştırıp 3-5 fazla vur diye item versin istiyorsun garip. Pvp de böyle bir özelliğin olması çok kötü.

Rank dediğin şey önemsiz. Elo puanın önemli. Bununda getirisi bahsettiğin moba oyunlarda olduğu gibi daha iyi insanlarla eşleşebilmek. Karşına helseth vs. gelmediği için bilmezsin belki sen ama adamlara karşı bir gün olurda oynarsan dünyan kaç bucak görürsün. Herifler öyle maymun ediyorki insanı, yenilirken bile eğleniyorsun.

Valla her rankda atağın %3 artsa? ee bu seferde şey diye ağlayacaksın "karşıdaki adam rank bilmem kaç. Adam bana çok vuruyor, bu nasıl adelet".. Sonra da diyeceksinki "kendi rankımız ile eşleşelim".. Bu seferde karşına seninle eşit adam gelecek ve değişen hiç birşey olmayacak =).
    Firma istese bunu yapar ama denge olmadığı için koymuyor? Hmm.. gw2 de denge yok demen ilginç olmuş. Her sınıfla her sınıfı kesebilirsin aslında iyi oynuyorsan.

Wow daki pvp sistemi 10 numara mıymış?
    Cataya kadar olan (cata dahil) tüm paketlerde sadece arena yapmış birisi olarak, keşke hayatımın o vaktini geri alabilsem diyorum. Elbette zevk işi fakat ömrümde bir oyunun pvp sinden bu kadar tiksinmedim. Her sezon op olan 1-2 sınıf yüzünden arenalar leş. Direk dönmekten kusacak hale geldiğimi bilirim. Tamam gw2 de de pvp kısa sürmüyor. Yeri geliyor, 15 dakika aynı adamla çarpışıp kimse ölmeden geri kaçan oluyor ama gerçekten çarpışıyorsun. Saçma sapan cc kombaları üstüne direk dönmeler vs. Bir salağın bile oynayabileceği pvp yapısına sahip wow. (elbette ne kadar basit olursa olsun sonuçta pvp. üst seviyelerde işler değişir. Fakat yinede yapılan şey temelde aynı. Addonla cd takip et, cc leri interupt et, direk dön vs.)

Bu arada pvp severim felan diyorsun ama kesinlikle bir pvp oyuncusu olmadığını düşünüyorum. Her iyi pvp oyuncusunun istediği ortak şey "eşitlik" tir. Fakat sen f2p oyunlardaki gibi "+15 eşyam ile gidip tek atayım" veya "yeteneksizliğimi eşya ile kapatayım" diye düşünüyor gibisin.
    Sana hakaret etmeye çalışmıyorum yanlış anlama. Herkes pvp sevecek diye birşey yok. Pvp istediğini düşünüyorsun ama senin aradığın oyun aslında "PVE" bir oyun. Oyun sana "progress" verecek. Sen orada ilerleyip daha iyi şeyler alacaksın ve çok vuracaksın. Bu pvp bir oyundan beklenmeyeeck birşeydir. Hatta bir çok oyun bu yüzden pvp eşyalarını ayırır. Fakat buna bağımlı olmuş oyuncular içinde pvp eşyalarının daha iyileri olur (wow örneği)

şuna da göz atabilirsin. Expansion ile gelecek pvp değişiklikleri.

şuda yeni pvp alanı (betaya hiç katılmadıysan diğer alanlardan daha eğlenceli olduğunundan emin olabilirsin. Build kullanım çeşitliliği artıyor baya.)

WOW 'un PVP si hakkında söylediklerin sonra benim oyun tarzımla ilgili hakaretvari yazılarından sonra sana sadece "İyi Oyunlar." diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuwobe -- 28 Ağustos 2015; 10:25:44 >

• pff.. "hakaretvari" "wow un pvp si hakkında söylediklerin"

okumayı öğrendiğinde yeniden konuşuruz.
    Ayrıca (malesefki) sana göre 10 numara olabilen birşeyin başkasına göre kötü olduğunu anlayabilecek olgunluğa gelememişsin.

Neden bu düşmanlık? Kanlı felanızda benim mi haberim yok? sadece sende gördüğüm şeyleri söyledim. Sen bunları hakaret algılıyorsan yapacak birşey yok. Kaç kez söyledim "elbette benim fikrim, zevk kişiye göre değişir, hakaret etmeye çalışmıyorum" diye.. Fakat görüyorumki lafları cımbızla çekip, yanlış anlamaya çalışanlardansın. Bende sana sadece "Hayatında başarılar." diyorum. (Burada aslında bunu demiyorum. Yazdığın cümlenin ne kadar gereksiz ve itici olduğunu vurgulamak için taklit yapıyorum).

Pek dh kullanan birisi değilim. Bir boşluğuma geldi ve üye oldum diye bir kaç satır birşey yazdım. Benim laflarımı ister anyaya ister konyaya çekersin bu sana kalmış. Fakat Osi de ultimaya başlamış (second age ile başlamıştım yanılmıyorsam) 16 yıllık mmo tecrübesiyle yazmıştım bunları. 16 yıllık tecrübe derken yanlış anlama ayak takımı f2p ve bozuk sistemli oyunlardan bahsetmiyorum (bozuk sistemli derken: bugın COMBO olarak nitelendirildiği KO gibi oyunlar.) . Uo, Daoc, Wow, Warhammer, Eve Online, Gw, Gw2 gibi oyunlardan bahsediyorum.

İnsanlarla birşeyler paylaşması çok zor. Tanımadığım insanlardan trip yemek can sıkıcı. Bu nedenle rahat olabilirsin, tekrar yazacağımı zannetmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durruk -- 28 Ağustos 2015; 12:02:08 >

• quote:

pff.. "hakaretvari" "wow un pvp si hakkında söylediklerin"

okumayı öğrendiğinde yeniden konuşuruz.
    Ayrıca (malesefki) sana göre 10 numara olabilen birşeyin başkasına göre kötü olduğunu anlayabilecek olgunluğa gelememişsin.

Neden bu düşmanlık? Kanlı felanızda benim mi haberim yok? sadece sende gördüğüm şeyleri söyledim. Sen bunları hakaret algılıyorsan yapacak birşey yok. Kaç kez söyledim "elbette benim fikrim, zevk kişiye göre değişir, hakaret etmeye çalışmıyorum" diye.. Fakat görüyorumki lafları cımbızla çekip, yanlış anlamaya çalışanlardansın. Bende sana sadece "Hayatında başarılar." diyorum. (Burada aslında bunu demiyorum. Yazdığın cümlenin ne kadar gereksiz ve itici olduğunu vurgulamak için taklit yapıyorum).

Pek dh kullanan birisi değilim. Bir boşluğuma geldi ve üye oldum diye bir kaç satır birşey yazdım. Benim laflarımı ister anyaya ister konyaya çekersin bu sana kalmış. Fakat Osi de ultimaya başlamış 16 yıllık mmo tecrübesiyle yazmıştım bunları. 16 yıllık tecrübe derken yanlış anlama ayak takımı f2p ve bozuk sistemli oyunlardan bahsetmiyorum (bozuk sistemli derken: bugın COMBO olarak nitelendirildiği KO gibi oyunlar.) . Uo, Daoc, Wow, Warhammer, Eve Online, Gw, Gw2 gibi oyunlardan bahsediyorum.

İnsanlarla birşeyler paylaşması çok zor. Tanımadığım insanlardan trip yemek can sıkıcı. Bu nedenle rahat olabilirsin, tekrar yazacağımı zannetmiyorum.

Aynen bencede yazma, ben okumayı senden öğrenecek değilim. Sen önce yazmasını öğren. Yok ben pvp sevmiyormuşum, yok pve seviyormuşum, yok yeteneksizmişim bu açığımı itemle kapatıyormuşum. Bence sen bir psikoloğa git bir muayane ol. İnsanları kafanda olmadık şekilde canlandırıyorsun. 16 yıldır mmo oynadığın için bu sende rahatsızlık oluşturmuş olabilir. Hadi güle güle. Biraz dışarı çık hava al öyle gelirsin.

• Boşverin hocam adam sataşacak yer aramış.O saçma dediği pvpde ödül sistemi çoğu mmoda var zaten olması gereken de bu quake deathmatch oynamıyoruz mmorpg oynuyoruz tabiki bi gelişim olmalı karakterlerimizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voidian -- 28 Ağustos 2015; 13:49:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voidian

Boşverin hocam adam sataşacak yer aramış.O saçma dediği pvpde ödül sistemi çoğu mmoda var zaten olması gereken de bu quake deathmatch oynamıyoruz mmorpg oynuyoruz tabiki bi gelişim olmalı karakterlerimizde.

Aynen GW2 oynarken sanki counter strike veya LOL oynuyor gibiyim. Gir çık ortada ne bir puan sitemi ne rank sistemi hiç bişey yok.

Mesela Asker, Subay, Yüzbaşı, General vs vs ranklar olsa bunların itemleri ayrı olsa. Her rankta sana ufak etkileri olan skiller açılsa. yada pvp puanın yazsa. sallıyorum 1890 puanın var. işte bu puanlama oyun içinde görülse. bir üstekini geçmeye çalışsan. üste çıktıkca rankında buna bağlı olarak artsa vs vs bunlar çoğaltılabilir. Bunlar pvpde olması gereken şeylerdir. Amaçdır. Adam pvpde amaç olması saçma diyor. mağdem öyle gider counter strike oynarım. Öldür Çık. GW2 nin pvp si aynı fps maçları gibi. gir oyna çık. ortada hiç bir tad yok. Zaten pvpsi iyi olan oyunlarda hep bahsettiğim özellikler mevcut. Zaten olması gerekende bu.

• Boşverin GW2 yi burası yeri değil konumuz Wildstar eğer yorum yapacaksanız Wildstar ile ilgili yorumlar yapın.
  • Güzelim oyunu harcadılar be ilk çıktığında ne rağbet görmüştü sonra yavaş yavaş kayboldu herkes ben başlıyacakdım oynayan yok dediler dungeon finderla bulduğun adamlar kaçıyor felan deyince ben korkup başlamamıştım.
  • Betada çok oynayan yok galiba . Burada oynayanlar var mı şuan?
  • ben ve bir arkadaşım için eu beta key lazım. yardımcı olursanız çok seviniriz arkadaşlar.

kendim için buldum bir tane arkadaş için lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 1 Eylül 2015; 20:44:10 >
  • Betada esper açmıştım, pek hoşuma gitmediği için enginner açtım.
    Karakter adı "Ind Engr" Dominon tarafında.
    Daha lvl'i düşük, bugün birkaç lvl daha atlatacağım.
  • Oyunun betası şuan F2P mi? Öyleyse nasıl oynuyoruz, ben anlayamadım. Oyunun grafikleri oynanışı vs. çok hoşuma gitti.

edit: Sign up for BETA'dan mailimi yazdım ancak ne bir download linki ne de bir şey görebildim. Buy NOW kısmından 19.99$ oyunu satın alın falan diyor. Şu an oynayamıyor muyuz ücretsiz olarak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 3 Eylül 2015; 18:00:32 >
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.