Şimdi Ara

Wildstar (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
8
Favori
74.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BloodSkull

anladım bilgi için teşekkür ederim beta launcher'ını indirmiştim peki herşey normal'e dönünce benim gibi para verip alanların bir farkı olucak mı? ( 6 ay gametime aldım )

kesinlikle olacak üst mesajlarda bir tablo resmi yayınladım ordan görebilirsiniz hocam. ekstra karakter slotu. banka slotu gibi güzellikler olacak önceden oyunu almış olanlara.
  • Ayrıca cosmic (eski adıyla loyalty) points denilen sistem de var.
    Size eski oyuncu olduğunuz için çeşitli ödüller de verecekler.
  • Ben oyun 1$'ken almıştım 46lvl stalker yapıp oyunu çok beğenmiştim ama f2p olacağı için biraz ara vermiştim . Bana kıyak yapıcaklarmı şimdi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Ben oyun 1$'ken almıştım 46lvl stalker yapıp oyunu çok beğenmiştim ama f2p olacağı için biraz ara vermiştim . Bana kıyak yapıcaklarmı şimdi ?

aynen sanada yukarda verilen cevaplar geçerli. siz free 2 play'lerin bir üstü olacaksınız. ekstra karakter slotu, ekstra banka slotu ve benzeri bir kaç ekstra özellik ve getiriler. yukarda resimli tablosunu verdim.
  • dün bir key aldım eu olarak. Onaylattım vs NCSoft'un sitesinden. oyuna girmeye çalıştığımda

No valid WildStar game account found for the North America Datacenter (Game Region). Your default Datacenter (Game Region) has been changed to Europe. Please log in again.

bu hatayı alıyorum tekrar login denemesi yaptığımda bu sefer de eu'dan North america'ya çeviriyor. yani iki game region'da da accountumu bulamıyor galiba ticket attım cevap da yok henüz. ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

dün bir key aldım eu olarak. Onaylattım vs NCSoft'un sitesinden. oyuna girmeye çalıştığımda

No valid WildStar game account found for the North America Datacenter (Game Region). Your default Datacenter (Game Region) has been changed to Europe. Please log in again.

bu hatayı alıyorum tekrar login denemesi yaptığımda bu sefer de eu'dan North america'ya çeviriyor. yani iki game region'da da accountumu bulamıyor galiba ticket attım cevap da yok henüz. ilginç

Hocam beta için beta clientini indirmeniz lazım , normal cleintten girmiyor.
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt
    aynen öyle dediler de bir daha 12 gb indirmek biraz saçma geliyor. normal cliente patch attırıp falan girme yöntemi var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalfa

aynen öyle dediler de bir daha 12 gb indirmek biraz saçma geliyor. normal cliente patch attırıp falan girme yöntemi var mı acaba

Yok hocam malesef 12 gb daha indirmeniz lazım
  • Key vardı bendede oynadım bir süre sınıfları falan denedim.Çizimler falan hoş 4 kez falan PvP girebildim zevkli geldi o kısım fakat uzun sürüyor bulması.
    Engineer, Medic, Warrior üçüde güzel sınıflar gibi geldi.Pek fazla ilerlemedim asıl oyuna geçince bıkkınlık gelmesin diye.
    F2P olamadan alırım belki oyunu karakter slotları için.
    2-3 arkadaşla zevkli olur sanırım.
  • beta key= mevcut
    ptr sunucu= mevcut
    üyelik= mevcut
    oyuna giriş= cannot connect to NCSOFT

Arkadaşlar bir çözüm yolu tavsiyesi olan var mı? güvenlik duvarını kapadım olmadı port açtım olmadı ip değiştirdim olmadı veya birşey de atlamış olabilirim yardım ederseniz sevinirim.
  • Ben bu oyunu ilk çıktıgında oynamıştım. 50 level bir warriorum var . Şimdi mesela oyuna devam etmek için para vermem gerekiyor 14 dolar ama ayın 29 unda para vermeme gerek kalmadan devam edebilecek miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaveN-

Ben bu oyunu ilk çıktıgında oynamıştım. 50 level bir warriorum var . Şimdi mesela oyuna devam etmek için para vermem gerekiyor 14 dolar ama ayın 29 unda para vermeme gerek kalmadan devam edebilecek miyim

evet edebileceksin.
  • 2011'de 3.5 yıldır gerliştiriliyor yazılmış. La bu oyunun grafik motoru 2007-8'den mi kalma?

• emc2xy kullanıcısına yanıt
    Hangi MMO da son model grafik var ki. MMOda grafik iikinci planda olur zaten

• Nuke General kullanıcısına yanıt
    Benim için değil. Benim için belli bir seviyede olması lazım. Neyse Wildstar grafikleride o kadar fena değil, idare eder..

• sorunumu hallettim herşeyi deneyen arkadaşlar hala giriş yapamıyolarsa en temel çözümü uygulasınlar :D format at düzelir attım düzeldi denendi onaylandı :D

edit: isim "Öküz Herif" Türkçe karakterler ile Spellslinger şu iyi olanlardan insan açtım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posesör -- 14 Eylül 2015; 10:39:22 >
  • bir tane amerika bir tane avrupa beta keyi geldi arkadaş maile fazladan. ihtiyacı olan öm atabilir ilk atana yollarım keyi.
  • Ya gencler simdi bende key varda oyunu indirsem mi indirmesem mi deger bi bilemedim sizce deger mi ve bu indirdigimizi indirdikten sonra oyun cikinca ekstra bi 12 gb daha indiricez mi ?

• 10 gun daha bekle indirilecek bisey yok suan icin bosuna 12 gb akkye yazik

• bende key yok ama free to play çıkınca oynayabilrim
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.