Şimdi Ara

Wildstar (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
8
Favori
74.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Serverlar hata düzeltmesiiçin birkaç saatte bir kapanıyor bu aralar.
    Şu linkten bakabilirsin.
    https://twitter.com/wildstarops

Bu arada arkadaşlar başıma gelen bir sorun ve çözümünü yazayım.
    Bilgisayarımı bayramdan bir gün önce değiştirdim, ekran kartını alacak vaktim olmadığı için eski 270x kartımı kullandım bayram bitene dek. Oyunu hiçbir sorun olmadan çalıştırdı.
    Bu kart ile yüksek ayarlarda rahat oynanıyor ama tabi ki işlemci mmolarda daha önemli olduğu için iyi bir işlemci çok fark ettiriyor.
    Perşembe günü yeni kartım geldi, r9 380, ve wildstar için sorunlar baş gösterdi. Diğer oyunlarda bir sorun yokken, bu oyunda kısa süre sonra sürücü hatası verip atıyordu.
    Sürücü güncelleme de bir işe yaramadı. Araştırınca şunu buldum:
    https://forums.wildstar-online.com/forums/index.php?/topic/132653-feedback-and-known-issues-wildstar-reloaded-game-update/
    Bu listede bilinen sorunlar bulunmakta ve ilk sorun 380 (ve aynı çipi kullanan 285) modelinin dx11 ile sorun çıkardığı yazıyordu.
    Listenin en başıda bu yüzden en kısa sürede çözeceklerini bekliyorum. Ancak çözene kadar oyunu dx9 ile açmayı tavsiye ediyorlar ve işe yarıyor.
    Görüntü kalitesi düşüyor ancak en azında oyunu sorunsuz oynayabiliyorsunuz.
    Peki oyunu nasıl açıyoruz dx9 ile? Son derece basit.
    Oyunun ekrandaki kısa yoluna sağ tıklayıp düzenle diyorsunuz ve hedef satırına " -dx9" ekliyorsunuz.
    Yani sonu şöyle oluyor: xxx\Wildstar.exe -dx9
    Sonra da kısayolu yönetici olarak çalıştırıyorsunuz.
    Oyunun giriş ekranına girdiğinizde ekranın sol üst köşesinde dx11 değil de dx9 yazıyorsa başarmışsınız demektir.

• Bende geliyorum oyuna guild vs beraber takılmak isteyen olursa takılalım yeni açılan bir oyunda şansımız daha iyi olacak gibi lanet gelsin Tera 'ya !!!
  • ben de indiriyorum hayırlısı bakalım
  • Şurada genel bir rehber var oyun ile ilgili

http://forum.paticik.com/read.php?42,8207170
  • LVL max sınırı nedir arkadaşlar benim anladığım hem support hem dps karakter olabiliyor sadece iki farklı item seti gerekiyor doğru anlamışmıyım birde oyunda 10 golda 10 numara binekler satılıyor bunlar kalıcı mıdır? henüz o lvle ulaşmadığım için deneyemedim kalıcı görünüyor kiralıktan aldım bir tane baya ucuzdu. gold kasmak zor mu sizce oyunda ? jabbit-2 de açtım tabi ki exile tarafında 7 lvlim beraber takılmak isteyen olursa TS kullanıyorum özelden mesaj atabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacranuel -- 7 Ekim 2015; 14:01:10 >
  • Max lvl 50. Her karakterin dps ve support sınıfı var. Onlar için ikinci bir action bar ve amp point ayarlanabiliyor. Binekler kalıcı. Gold kasmak kolay, lvl 50 olunca veteran expedition görevler tek kişilik, 15 ile 30 dk arası değişiyor, karşılığında 15 civarı gold alabiliyorsun.
  • indirmeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iconic

indirmeye değer mi?

oyun fena değil zevkli ama gerçek şu ki grafikler müzikler ve karakterler(ırklar) aşırı çocuksu galiba benim tarzım değil pek
  • pvp-pve server ve faction hakkında bilgi verebilcek olan varmı?
  • PhileoSophia kullanıcısına yanıt
    Grafikler pastel karakterler çocuksu oyunun farklı grafik yapısı atmosferi var.
  • Var mı oyuna devam eden? Nasıl durumlar? Guild filan varsa haberimiz olsun.
  • kene. kullanıcısına yanıt
    biz luminai/exile'da oynuyoruz hala. bir tane türk circle ı da oluşturduk.
  • oyuna dominion olarak devam etmeye karar verdim jabbit-2 de yine bir şey sorucağım oyunun lvl 50 de çok aşırı zorlaştığını söylüyorlar epic itemler ile bile sürekli wipelanılıyormuş gibi çok şey okudum var mı böyle birşey end game mahzenleri çok mu zordur arkadaşlar ?

Esperi bırakıp stalker kasmaya başladım stalker harika kesiyor hiç zorlamıyor esper çok yavaş kalıyor ona göre classlar hakkında bilgi sahibi birisi bilgilerini paylaşabilir mi mümkünse

birde pvp sunucusunda kendi ırkından kişilerle mi savaşıyorsun yoksa düşman fraksiyonlarla mı yani dominion vs exile mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacranuel -- 19 Ekim 2015; 15:42:31 >
  • Merhaba,

Oyun çıktığından beri oynuyoruz, uzun bir ara verdik 2-3 ay önce tekrar döndük oyuna, şu an aktif oynayan 9-10 kişiyiz. Jabbit 1'de exile'ız. Şuan 5-6 kişi yabancı bir guildde raid'lere giriyoruz, diğer arkadaşların da raidlere hazır olmaları için attunement'larına yardımcı oluyoruz.

Bilmeyenler için söyleyeyim raidler 20 kişilik. Yani düzenli raid yapabilmek için en az 30 kişinin aktif olması gerekiyor. Bu yüzden 10 kişiyle bir Türk guildi kuramıyoruz.
    Yeni başlayacak arkadaşlar, end-game düşünen oyuncular varsa bizimle iletişime geçebilirler.
    Oyun içinden aşağıdaki nicklere mesaj yada mail atabilirsiniz.
    Azenix Brie
    Ama Benena
  • Luminai (PVP)'de exiles 50lv Stalker var. set dizmek için adventure takılıyorum. Yabancı bir guilddeyim gayet iyi oyuncular. Gelmek isteyen olursa pm atabilir.

nick: Alfa Nebula

guild: The Unknowns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 20 Ekim 2015; 19:58:32 >
  • oyuna başladım gayet zor geldi bebeler oynayamaz yorumlarını da gördüm ama yinede kim ne derse desin ilk mahzende bile 3 kez wipelanmak pek normal değil sanki daha 10 lvliz küçüğüz oyun bize acımıyor :D nasıl oyun bu dedim ingilizce bilen birisi olaraktan quest yapıyorum tamamda baya bir sıkıcı görevler sanki lvl up olayı da biraz kasıntı baya zor atlamak cap 50 olunca normal bu kadar zor atlamakta. Pek şevk bırakmadı end game nasıl olacak diye düşünüp bıraktım gerçekten instancelar zor ve az gibi geldi her 10 lvl e bir instance koymuşlar anladığım kadarıyla ayrıca diğer herşey karmaşık geliyor. Zorluk bir derece güzeldir ama gereksiz derecedeyse ne zevk verir.

End game hakkında bilgi verirseniz sevinirim bunlar benim 12 lvlden gözlemlerim yardım edecek varsa oyun hakkında sıfırdan o serverda karakter açabilirim :'(
  • Sacranuel kullanıcısına yanıt
    You know nothing jon snow
  • Kaan0nur kullanıcısına yanıt
    Aydınlat bir zahmet derin bilgilerinle :)
  • Zindanlar zor? : Bu kolaylaşmış hali.. L2p diyorum. Baya kolay şuan. 10 da girdiğinde trial zaten, 20 de ilk yer.

level kasması zor?: Bir günde son seviyeye gelmek mümkün. Anlamak gereken en önemli şey, event ve challenge lar xp vermez oyunda. Bu yüzden hızlı level kasmak istiyorsan onları yapmazsın. Ayrıca Task görevleride yapmazsın. Sadece story görevleri yaparsın (World, zone, regional).. Hatta levelnın üstü görevleri yaparsın (+2 ve +3 görevleri.. Fakat bunları böyle yapabilmek iççin, eşyalarına biraz dikkat edip, dikkatli oynaman gerekiyor. Kestiğin yaratıklardan "prime" seviyeleri (yüksek canları olur) öldürmesi zor oluyorsa bazı yerlerde, normal seviyedekileri öldürüp görevlerini yapmaya çalışırsın. Oyunun verdiği rested xp potunu 44 gibi basarsın. %50 xp yi ne zaman istersen.. 10 saat felan sürüyor kasması bu şekilde (tabi bende signature üyelik var. %25 hızlı kasıyorum. Seninkide 13 saat olsun)

zindan işine çok takılmışsın zorluğuna.. Sana şunu söyleyeyim, bu oyunun en iyi yönü o zorluğu. Derdin kolaylık ve loot ise sana tavsiyem "diablo 3" gibi arpg oyunlar olur. Endgame hakkında bilgi verecek birşey yok işte.. Herşey yine zor ve yapacak daha çok şey var kısaca.

bak sana bir link atayım, oraya göz at. Düzgünce oku ama mesajlarıda. Bu sayede oyun sana hitap ediyormu daha rahat anlarsın ve boşuna vakit harcamazsın.

https://forum.paticik.com/read.php?42,8207170

• Durruk D kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler vermiş olduğunuz bilgiler için linki de inceliyorum bu arada. Gerçekten farklı bir oyun belki biraz daha deneyebilirim sadece story questlerinin yeterli olacağını bilmiyordum böyle kasması kolaysa çok iyi yani. Ayrıca şunu da merak ettim birkaç kez instance buluyor ama içeri almıyor bizi sanki bana oyunda baya bir bug var gibi geldi yoksa birşeyler oturmamış mı dedim ayrıca instancın birinde lvl atlayıp 11 den 10 düşürdü beni bunun gibi çok sayıda bug yada hatalar mevcut mudur yoksa bana mı denk geldi sadece. Ayrıca hangi serverı yada pvp mi pve mi önerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacranuel -- 21 Ekim 2015; 16:21:28 >
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.