Şimdi Ara

Wildstar (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
8
Favori
74.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Key olupda kullanmak ıstemeyen arkadaslar varsa oyunu kısa bır surelıgıne denemek ısyıorum ona gore free donunce baslama kararı vermek ıcın.

Ozelden atarlarsa cok sevınırım

Iyı gunler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeeMTR

Key olupda kullanmak ıstemeyen arkadaslar varsa oyunu kısa bır surelıgıne denemek ısyıorum ona gore free donunce baslama kararı vermek ıcın.

Ozelden atarlarsa cok sevınırım

Iyı gunler

Buyur usta http://www.rockpapershotgun.com/2015/09/18/wildstar-key-giveaway/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neath -- 22 Eylül 2015; 13:51:57 >
  • Cok tesekkur ederım galıba bıtmıs yada kapamıslar gec kaldık neyse artık baslayınca bakıcaz
  • beyler free 2 play için ptr launcherı çalışır değil mi.
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Hayır, ptr laucher ile sadece ptr server' giriş yapılıyor.
    Normal pve ya da pvp servar'a girmek için normal oyunu yüklemen lazım.
  • Hocam pve server, pvp server arasındaki fark nedir? Benim eski oynadığım mmolarda hangi serverı seçersek orada kalıcı oluyorduk. Başka servera geçtiğimizde karakter aktarılmıyordu ama burada durum farklı gibi görünüyor. Pvp ve pve arasında geçiş yapabiliyor muyuz karakterlerimizle? Mantıken öyledir herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 30 Eylül 2015; 15:54:32 >
  • Şu anda kapalı diye biliyorum. Açılınca paralı geçiş olacak.
  • bende yeni başlıyorum bu oyuna ama karakter yaratma ekranında en sonda isim soyisim yazdıktan sonra mouse işlemcisi kum saatine döndü. mouse hareket ediyor. karekter arkada sallanıyor falan ama oyun açılmıyor o şekilde kalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: saltanat70

bende yeni başlıyorum bu oyuna ama karakter yaratma ekranında en sonda isim soyisim yazdıktan sonra mouse işlemcisi kum saatine döndü. mouse hareket ediyor. karekter arkada sallanıyor falan ama oyun açılmıyor o şekilde kalıyor

aynı durum bende de mevcut, yabancı forumlara baktım orda da millet sinir olmuş bu olaya..
  • Eğer yazdığınız isim kullanılmıyorsa o ekranda bekleyin. bir süre sonra açıyormuş karakteri.

Bazen ismin kullanımda olduğu yazmıyor, böyle olunca beklemek boşuna.. Fakat isim boştaysa açıyormuş 5-6dk beklemeyle. (not sildiğiniz bir karakterin ismini kullanmaya çalışırsanız da açamayabilirsiniz bir süre sonra. İşlemler laglı olduğu için karakterin silindiği isim bile yarım saatde düşüyormuş boşa)

yukarıda yazdığım gibi herkes çözüyormuş sorunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeZe

quote:

Orijinalden alıntı: saltanat70

bende yeni başlıyorum bu oyuna ama karakter yaratma ekranında en sonda isim soyisim yazdıktan sonra mouse işlemcisi kum saatine döndü. mouse hareket ediyor. karekter arkada sallanıyor falan ama oyun açılmıyor o şekilde kalıyor

aynı durum bende de mevcut, yabancı forumlara baktım orda da millet sinir olmuş bu olaya..

ben sabah tekrar denedim aynı karekter ismiyle birebir aynı karekteri yarattım. 10 saniye de açıldı sorunsuz. internet bağlantısıyla alakalı olabilir
  • Oyunu indirip başlamayı düşünüyorum arkadaşlar. Oyunun boyutu nedir yani kaç gb lik bir indirme yapmam gerekiyor?
  • Yaklaşık 20gb bir download yapıyor.O yüzden birşey sormak istiyorum ati hd 3600 ekran kartı 2,6 dual core işlemci 3 gb ram ile bu oyunu oynayabilirmiyim ona göre download yapıcam ??
  • Download kısmı 13gb a yakın (12.5 gibi). f2p ile boyut düşmüş (artık sıkıştırma mı yaptılar bilmyiorum)
  • ben bi tane yaratığı öldürdükten sonra yanında ki yaratıklara hemen saldıramıyorum yaklaşık 5 saniye boyunca hareket edebiliyorum ama vuramıyorum. buna yapılabilecek bişey var mıdır
  • iniyor hadi bakalım.
  • Oyun hakkında yeni gelişme:
    http://www.wildstar-online.com/en/news/2015-10-01-new-wildstar-realms-incoming/
    Özetlemek gerekirse, megaserverlar binen yükü kaldırmakta sıkıntı yaşadıkları için 24 saat içinde yeni donanım ekleyip yeni realmler açılıyor. Bu realmler geçici olarak açılıyor. Megaserver sorunları düzeltilince tekrar birleştirecekler. Ayrıca yeni açılan realmler arası ücretsiz transfer yapılabiliyor.
    Ben daha rahat oynamak için jabbit-2 realmine geçeceğim. Akşama durum hakkında bilgi veririm.
  • lenovo z580 kullanıyorum .Nvidia 630m ekran kartı var. low graphic'te anca kaldırıyor. hayal kırıklığı. yapabileceğim bir değişiklik var mı acaba? driver güncel. nvidia experiment de tamam.
  • arkadaşlar oyuna girmek istediğim de network error unable to connect retrieving account information bu yazı çıkıyor neden acaba giremiyorum ilk defa girmeye çalıştım karakter yapıodum ekrana bu yazı geldi
  • Lan bu ney. Çok zevkliymiş. Tavşanla ayrı bir zevk veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.