Bildirim
Win 7 64 bit sistemi artık kuramıyorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu konu hakkında şimdi konu açacaktım.Benimde sorunum var.Bende daha demin bir siteden 64-bit çektim.Temiz format atıyorum lakin dönüyor dolaşıyor 32-bit yazıyor.BIOS'tan falan acaba ayarı mı var? Sistemimin desteklediğini biliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Oprichniki
Bu konu hakkında şimdi konu açacaktım.Benimde sorunum var.Bende daha demin bir siteden 64-bit çektim.Temiz format atıyorum lakin dönüyor dolaşıyor 32-bit yazıyor.BIOS'tan falan acaba ayarı mı var? Sistemimin desteklediğini biliyorum.
biostan ayarı yok.
çektiğiniz dosya kaç gb ?
64biti kurarsanız 32bite dönüşemez, ya hiç kuramazsınız ya da kurup kullanırsınız 64bit olarak.
birçok yerde hem 32bit (x86) hem de 64bit (x64) sürümleri birden içeren dvd ler mevcut. bunlardan birini indirip kurduysanız belki işletim sistemi seçim ekranında seçim yapmadığınız için otomatik olarak en üstteki x86 yani 32bit seçeneği kurmuş olabilir.
bu ekran çıktı mı ? buradan alttaki x64 olanlardan birini seçmen gerekiyordu çıktıysa...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 17 Mart 2012; 0:23:09 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo
Cahilliğime verin hiç bir açıklama olmadığı için çektiğim yerde mantık yürüterek x86 nın 64bit olduğunu sanıyordum.:D
Düz mantıkla gidip "32bit x64 olabilrse, ozaman 64bit x86'dir" diye düşündüm :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTaze -- 17 Mart 2012; 0:53:11 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X