selam arkadaşlar Win 7 yi zorda olsa kurmayı başardım bunu anlatmıcam bundan yeni bi konu çıkar
asıl sorunum win xp de olsun vista kullanırkende olsun masaüstünde belgelerim e sağ tıklayıp özellikler deyip hedef konumu değiştirebiliyordum..yani bende 3 harddisk var ve belgelerim windowsun kurulu olduğu diskte değil yedek diskte ordan konumu ona göre ayarlıyordum.Ancak Win 7 de kütüphaneler işin içine girmiş açıkçası daha alışamadım 3-4 gündür kullanıyorum..ilk başta ayarlardan yine her windows u kurduktan sonra belgelerimin in konumunu değiştirdim..ancak Harddisk im belgelerime geldi ve onu ordan kaldıramıyorum.
ve bu olaydan sonra harddisk özelliklerime Konum diye bi bölüm eklendi ve sadece bu işlemi yaptığım harddiskte var diğerlerinde çıkmıyor.
ilk resimde görülen sol menüdeki kitaplıklar altında bulundan belgelerim özelliklerinden aşağıdaki soldaki resim gibi ayarlıyorum ve bu benim istediğim ayar bunu yapıyorum ve varsayılan olarak atıyorum.ancak varsayılanlara tıklayınca yine harddisk in ana dizini olarak dönüyor
ilk resimde görülen harddisk i ordan nasıl kaldırabilirim vede harddisk özelliklerindeki o konum ibaresinide kaldırmak istiyorum.herşeyi windowsun default ayarlarında döndürmek istiyorum ..varsayılan desemde yine E:\ olarak ayarlıyor..ben bulamadım ne yapmalıyım?