meraba arkadaşlar ben win7 7100 kullanıyorum.birkaç gündür problem yaşıyorum. Bilgisayarımı ilk açtığımda bir problem yok ancak bir süre sonra klasör simgeleri kaybolmaya başlıyor.Öncelikle simgelerini değiştirdiğim klasörlerin simgeleri klasik hale dönüyor. Daha sonra klasörlerin içine girdiğimde dosyaların sadece isimleri görünüyor ama simgeleri görünmüyor. Resim dosyalarınin hiçbir simgesi olmazken mesela word dosyası sadece boş bir sayfa (yaprak) şeklinde bir simgesi oluyor.Bilgisayarım a girdiğim zaman fare imleci meşgul işaretine dönüşüyor ve yerel diskler dvd sürücü görünmüyor. yukarıdaki kısımdan(belirli bir ismi var mı bilmiyorum) c: veya d: vb gibi şeyler yazarak istediğim dosyalara girebiliyorum ve bu kısma birşey yazmazsam yükleme yapıyormuş gibi çubuk dolmaya başlıyor(anlatamadım ya neyse artık). nod4 kullanıyorum ve güncel durumda ancak herhangi bir virüs bulmadı.Umarım anlatabilmişimdir problemi. Yardımcı olursanız sevinirim.
Kardeşim mrb. Ben de aynı sorundan muzdaribim :( bir anda klasörlerin simgeleri gitti,hdd led i sürekli yanıyor vs.. Virüs taraması yaptrdm,bir şey çıkmadı.aklıma pek bir şey gelmiyor bunun la ilgili. Sen bir çözüm bulabildin mi. Yazarsan sewinirm..
konuyu hortlatmak istemezdim ama aynı sorun bendede oluştu :(
Sistem geri yükleme yapın, düzelmez ise combofix programı ile bilgisayarınızı taratın.