Şimdi Ara

Win 7 den win 10 a yükseltme destek verebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam eski bi asus laptop ım var ux serisi kasası falan çok güzel yeni alsam muadili en az 8 - 10 bin.
    İ5 harddiskli ssd yok ekran kartı paylaşımsız rami 4
    Yani az bi ssd ve ram yükseltme ile hala iş görür şu hali ile de sorunsuz ama artık windows 7 ve orjinal değil hatası almak baydı.Hiçbir girdiğim kodu da kabul etmedi.win 10 a yükseltmek istiyorum ama bi aksilik olup makinayı ele almaktan tırsıyorum.Herkes indir bi bootable flasha sonra da kur diyo ama hiç ne format attım şimdiye kadar ne bişey.Masaüstü mac mini vardı o da kaput oldu ne oldu anlayamadım şimdi bu da gitmesin diye win 10 a yükseltme konusunda yardımcı olabilecek varsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaan77 -- 11 Eylül 2020; 11:32:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba

İlk olarak windows 10 için ssd tavsiye ederim baya yavaş olabilir hdd de.Şimdi windows 10 yükleme nasıl olur ondan bahsediyim. Bilgisayarından google a windows 10 yükleme yaz microsoft un sitesine gir. Kurulum aracını indir. Kurulum Aracı nı kurduktan sonra uygulamayı aç. Bu uygulamada iki şey yapabilirsin. Ben 2. Yi yap derim.

1.Direk usb kullanmadan o bilgisayarı windows 10 yüklüyor seçiyorsun sistem özelliklerini falan (32bit-64bit olmasını istediği dil,windows editionı nı pro falan seç sonra hangi edition key alırsan ona dönüşür). Sana içindekiler silinsinmi yoksa kalsın mı der.(full silinsin demelisin çünkü eski win7 dosyaları boşa yer kaplar) Sonra yüklemeye başlar yükleme sırasında birçok kez yeniden başlar alet sonra windows 10 kurulu halde açılır.

2. Uygulamadan kurulum usb oluştur seçeneğiyle devam edip en az 8gb lik bi usb takıp o usb yi seç sonra o windows dosyalarını indirecek sonra usb ye kuracak tamamlandı deyince çekersin usb yi. Sonra google a bilgisayarın modelini yaz bios a girme tuşuna bul. Bilgisayarı kapayıp açarken bios tuşuna basılı tutarak aç bios ekranın sağ sol tuşlarıyla boot a gel orda boot ta hdd usb falan 1 2 3 diye yazar usb yi bire hdd 2 de kalsın 3 cd dir zaten onu boşver. Sonra kaydet ve çık ı bul. Bilgisayar usb yi takıp bilgisayarı açın açilırken sorar usb den boot etmek istiyorsanız herhangi bir rltuşa başın gibi bişey gelir basın bekleyin windows 10 kurulum ekranı gelir ordan yönergeleri takip et dil bölge seç disk seç formatlama bas herşey silinir sonra ona windows 10 'nu kur o diske yeşil dolan çizgi çıkar oda dolunca yeniden başlatılıyor der yeniden başlarken usb yi çıkar sonrası kolay hesap falan açtırır sana bilgisayar şifresi falan öyle şeyler sonrada açılır kurulduktan sonra windows update leri kontrol et sonrası sana kalmış.
    Gittigidiyor 10-50 tl ye bir lisans key al satın alınca 15 -20 dk ye gittigidiyor mesaj kutusuna gelir
    Ben 50 liralıklık almıştım win10 pro +office 2019 pro plus bakarsın sen bu kadar baya detaylı yazdım biraz uzun oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sen bi kaç video da izle youtube dan iyice anla bu işi öyle başla benim yanlış hatırladığım yerler olabilir sen dediğim gibi bi kaç videoda seyret öyle yap

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 7 ses sistemi problemi(7.1)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.