Şimdi Ara

win 7 mi win vista mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar bugunlerde bilgisayarima format atacagim. 64bitlik kurmak istiyorum. acaba hangisinden daha verim alirim?

bilgisayarim core2duo 2.2ghz, 512mb geforce g210m ekran karti, 4gb ddr3 ram.

• vista
  • tesekkurler. oyunlarda daha performans alir miyim? bir de program uyum problemi vs yasar miyim?
  • kulladıgın programlar oyunlar 4gb'ı kullanacak kadar sağlamsa tabiki 64bit kullanman mantıklı. vista ya da win 7 olması bence sorun degil vista da gayet güzel işletim sistemi yüzden fazla pc'nin oldugu networkteki tüm pc'lerde vista vardı ve hiçbir problem yaşamadım açıkçası. uyumluluk sorununu hangi programı kuracaksan o programın ürecitisi sayfasına bak bence daha hızlı ve saglıklı sonuc alırsın
  • Bende vista öneririm windows 7 bence derinliklerinde sorunları olan bir işletim sistemi bende böyle bir izlenim bıraktı farklı düşünenler mutlaka olucaktır
    Bit konusundada eğer 4 gb ı geçen bir ram kullanımın varsa 64 bit olur ama ihtiyacın yoksa şuan için 64 bitin hiçbir artısı yok.
  • Win7'de de bir sorunla karşılaşmadım ama Vista Sp2'de gerçekten çok stabil ve sorunsuzdu.
    Vista'ya niyetliysen Sp2 olduğundan emin ol.
  • sp2 olup olmadigini nasil anlarim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer oyun oynayacaksan kesinlikle windows 7 derim. Vistada çözülmemiş daha yüzlerce sorun var. Sadece bilgisayarda internette filan dolaşıyosan bu sorunları farkeymeye bilirsin. Ayrıca Windows 7 ramleri daha az kullanır. Windows 7'yi tek geçerim. Tartışmasız.
  • ayrıca windows 7 formmattan sonra sürücüleri otomatik olarak yükler ve kurar. uğraşmana gerek yok. tek yapman gereken update yapmak. sonra pc kaymak gibi...
  • Windows 7 kur tabiki.Ben hiçbir problem görmedim,duymadım.
  • Oyun için XP
    Görüntü kalite ve hız için Win 7
    Eğer oyun merakın yoksa Win 7 64 bit kur bak keyfine
  • elimdeki vista orjinal ama win 7 korsan. o yuzden win 7 yuklesem de yeniden kapanacak. vista oyunlarda cok mu kotu??
  • oyun icin vista kotu mudur? elimde orjinal vista var ama orjinal win 7 yok. o yuzden de biraz vistaya kacmayi dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: switel

elimdeki vista orjinal ama win 7 korsan. o yuzden win 7 yuklesem de yeniden kapanacak. vista oyunlarda cok mu kotu??

Alakası yok, vista sp2 çoğu yerde windows 7 den daha hızlı mesela dosya kopyalamada, vista sağlam işletim sistemidir oyunlarda kötü vs. saçmalık.
  • bendeki sp1 mis. sanirim bu o kadar iyi degil.
  • sp1 ve sp2 servis paketi demek yani o işletim sistemi için yayınlanmış bütün güncellemelerin ve diğer önemli değişikliklerin olduğu pakettir elindeki vista hangi sürüm olursa olsun sp ler sonradan yüklenir microsoftun sitesinden vista sp1 ve sp2 yi indirebilirsin eğer sp siz bir vista dvd si var ise elinde önce vistayı kur ardından hiçbirşey yüklemeden sp1 i kur sonra driverları ve bütün updateleri windows updateden yükledikten sonra sp2 yi indirip kur en sorunsuz yol bu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 19 Haziran 2010; 3:00:33 >
  • vista sp2 li yüklemedim ama win7 kullanıyorum şu an sorunsuz
  • ben de 64bit vista sp2 yukledim. suan icin hicbir problemim yok. hatta 32bit den daha hizli gibi geldi bana.
  • vista 64 bit kur sorunsuz stabil
  • win7
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.