Şimdi Ara

win 7 orjinal lisans anahtarı satılıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Win7 ult. x64 bit orjinal işletim sistemi almak istiyorum ancak fiyatları malum çok pahalı.Nette araştırma yaparken linktekine benzer birkaç ilan gördüm.Biraz kafam karıştı açıkçası...

1-Bu %100 orjinal ve yasal mı? İstediğimiz zaman güncelleme yapabilir miyiz? Böyle sadece lisans satın almak ve verdiği iso dosyasını yüklemek mümkün mü?

2-İlan altındaki açıklamalarda memnun kalmazsanız paranız iade diyor.Hadi diyelim memnun kalmadık,adam lisansı nasıl iptal edecek ya da iptal edince parasını yakmamak için başkasına satmaz mı? Bu soruda anlatmak istediğim şey; belki başkaları aldı kullandı aktif etti ancak sonra huy kaptı ve para iade istedi.Adam açıklamalarda yazmış ama ya bize başkasının kullandığı lisansı ve işletim sistemini satıyorsa?

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/windows-7-ultimate-32-64-bit-orijinal-lisans-142078478

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z3Dx -- 6 Ocak 2015; 4:36:37 >

• Bu tür lisans anahtarları tek kullanımlık oluyor, format atmanız durumunda aynı anahtarı bir kez daha kullanamıyorsunuz.
  • Ilanda defalarca format atabilirsiniz diyor.bende arada kaldim acikcasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: z3Dx

Ilanda defalarca format atabilirsiniz diyor.bende arada kaldim acikcasi

İlanda tek bir bilgisayarda kullanabilirsiniz yazıyor yani kullanımda olan key 2. bir bilgisayarda kullanılamaz demek istiyor. Bu yüzden istediğiniz kadar format atıp kullanabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bunu alıp windows 10 a geçmekmi mantıklı windows 10 içinde 8deki gibi 49 tllik bir kampanya olurmu ? 69 tl diyor bu paralar gerçekten çok uçuk :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizpasha

peki bunu alıp windows 10 a geçmekmi mantıklı windows 10 içinde 8deki gibi 49 tllik bir kampanya olurmu ? 69 tl diyor bu paralar gerçekten çok uçuk :)

Cengiz git kendi başlığını ac.en gicik oldugum seyi yapıyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaslar bu ürünler orijinal legal Microsoft ürünümüdür...Orfjinal ise neden bu kadar fiyatlary dü?ük ?
  • z3Dx Z kullanıcısına yanıt
    onlar para ile satiyo
    bizde bedava hacı hayrına...
  • z3Dx Z kullanıcısına yanıt
    forumu çöplüğe çevirmek yerine uygun konuda devam etmek sorun nerede ??? seninle aynı soruna yakın konularda fikir alış verişi yapacağım yer varken neden başka yer açayım konular dağılsın böylelikle sadece sana değil bana ve diğer okurlarada yararlı olacakkken bu kin nefret neden niye ?????????
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizpasha

forumu çöplüğe çevirmek yerine uygun konuda devam etmek sorun nerede ??? seninle aynı soruna yakın konularda fikir alış verişi yapacağım yer varken neden başka yer açayım konular dağılsın böylelikle sadece sana değil bana ve diğer okurlarada yararlı olacakkken bu kin nefret neden niye ?????????

yahu ne nefreti,akşam türk filmimi izledin ne yaptın anlamadım ki? Benim sorunu halledelim,ne sorarsan sor.Adam foruma girecek ona mı yazsam buna mı yazsam derken bizde arada kaynıcaz.forumun kirliliğine gelince; zaten forum rezillikten başka bişey değil,uzun hikaye...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.