Şimdi Ara

Win 7 Yüklerken.Hiçbir aygıt sürücüsü Bulunamadı Hatası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win7 yi daha önceden kurmaya çalıştığımda takılıp kalıyordu.Bu sefer 32 bit indirip tekrar kurmak istedim ve bunu Deamon tools ile PC'yi kapatmadan yapmayı denedim ancak F'de sürücü yok.Diye hata verdi.
    Bende USB'ye atıp usb ile kurmayı denedim ancak aşağıdaki hatayı alıyorum.İnternette araştırdım BIOS ayarlarından IDE vs. yapın demişler benim bios'umda çoğu söylenilen seçenek yok sadece IDE ile 3-4 seçenek var ama hepsi IDE başka seçenepim yok :S
    Yardım edin Kafayı yicem.......!!!

Win 7 Yüklerken.Hiçbir aygıt sürücüsü Bulunamadı Hatası.

• bana kalırsa senin makina hdd yi görmüyor. Hdd kablosunu söküp yeniden takmak çözüm olabilir. Daha hiç kuruluma başlamadan hata veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

bana kalırsa senin makina hdd yi görmüyor. Hdd kablosunu söküp yeniden takmak çözüm olabilir. Daha hiç kuruluma başlamadan hata veriyor.

Görmüyor olsa birşeyler yüklerken falan hata vermesi gerekmezmi?
    Hatta HDD olmadan PC bile açılmaz gibi geliyor.

Deniyim önerin için teşekkür ederim.
  • Yok mu yardım edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan317

Yok mu yardım edecek.

Bu bilgisayarda donanım ile uyusmayan sürücüleri gizle seçenekleri varya ordaki tıkı kaldır bakalım ne renk vericek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

bana kalırsa senin makina hdd yi görmüyor. Hdd kablosunu söküp yeniden takmak çözüm olabilir. Daha hiç kuruluma başlamadan hata veriyor.

HDD olmadan pc açılır fakat sadece bios ekranı gelir yani sistem baslatmaya geçmez arkadasinda dediği gibi Windows hdd yani sürücüleri kurulum esnasında gormuyor biosdan bak bakalim boot menüde hdd gorunuyormu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_SeDo

quote:

quote:

HDD olmadan pc açılır fakat sadece bios ekranı gelir yani sistem baslatmaya geçmez arkadasinda dediği gibi Windows hdd yani sürücüleri kurulum esnasında gormuyor biosdan bak bakalim boot menüde hdd gorunuyormu

Nereden bakabilirim HDD'nin görünüp görinmediğine yani özel bir bölümü varmı?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.