Bildirim
win 8 64 bite win 7 32 bit mac os yükleme
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: muhammet_talha
merhaba arkadaşlar, windows 8 64 bit bilgisayara windows 7 32 bit için hazırlanmış mac os x mountain lion pack yükledim. ekran karardı ve windowsla ilgili hiçbir işlem yapamıyorum yardımcı olabilecek var mı?
formattan başka yapabilcek bişeyiniz yok -
ekranda sadece görev yöneticisine ulaşabiliyorum. sistem geri yükleme yapamaz mıyım acaba? -
quote:
ekranda sadece görev yöneticisine ulaşabiliyorum. sistem geri yükleme yapamaz mıyım acaba?
görev yöneticisinden yeni program çalıştırmaya girip " rstrui.exe " yazıp enterleyin sistem geri yükleme açılması lazım geri aldırmaya çalışın bakalım -
quote:
Orijinalden alıntı: byhackermstf
quote:
ekranda sadece görev yöneticisine ulaşabiliyorum. sistem geri yükleme yapamaz mıyım acaba?
görev yöneticisinden yeni program çalıştırmaya girip " rstrui.exe " yazıp enterleyin sistem geri yükleme açılması lazım geri aldırmaya çalışın bakalım
bazı forumlarda explorer.exe yaz dene demişler bu sorun için ama explorer.exe yazınca bu sürümde geçerli değil diyor ve açılmıyor.bunu bi deneyeyim, teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X