Şimdi Ara

Win 8 SINIRLI ERİŞİM (Nolur yardım edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu zıkkım şeyle uğraşmaktan bıktım nolursunuz yardım edin her yarım saatte bir sınırlı erişim diyor gerçekten çok kafa bozucu bir durum bunu nasıl halledebilirim bileniniz varsa lütfen yardım etsin kaç aydır bu saçma şeyle uğraşmaktayım cmd komutlarını denedim dns'yi manuel olarak vermeyi denedim, internet driverlerini güncelledim hala bir tık yok kafayı yemek üzereyim artık insanı deli edecek duruma geldi önceden pek takmıyordum sınırlı erişim yazınca kapatıp açıyordum bağlantıyı düzeliyordu ama artık çok sıkıcı bir durum olmaya başladı bıktım bu kapat aç olayını yapmaktan battlefield 3 multi oynarken oyunun en kritik yerlerinde bağlantı sınırlıya düşüyor ... Win8'den Win 8.1'e güncelleyim dedim ama korktum dosyalar silinir sorunlu çıkar falan diye çünkü şirketin bütün önemli dosyaları var resmen pc'de.Format falan atmak istemiyorum Lenovo'yıda aramak istemiyorum ama belki son çare olarak arıyacağım.. Lütfen bu zıkkımın çözümü varsa söyleyin kafayı yiyeceğim yakında oruç kafaylada bu sorun çekilmiyor düşünün yani

Lenovo G580 / Win8 64bit

• sınırlı erişim problemi firewall ağlar (networks) bölümünde 2 tane ağ baglantısı oluşuyor bir tanesi silerseniz düzeliyor..bilgisayarınıza firewall programını yüklediyseniz ağ baglantısını silip tekrar başka bir ad verdiğinizde firewall aglarında silineni kayıtlı tutuyor. buyüzden sınırlı erişim problemi ile karşılaşıyorsunuz.. modemde firewall açıksa resetlediğinizde düzelir. şirketin modemini resetlemeden firewall ayarlarına bakın.

wifi modemin kullanıcı adı ve şifresini değiştir....servis sağlayıcınının verdiği kullanıcı adı ve şifresi değil...wifiye ait olan..

wifi güvenlik ayarında SSID adını ve anahtar şifresini değiştirin

ad ve şifrelerde türkçe karakter kullanmayın..büyük harflerle İ yazmayın...

sınırlı erişim problemi..........denetim masası / ağ ve paylaşım merkezi /bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin tıklayın ordaki kullanılmayan bağlantıları silin bağlı olduğunuz bağlantıyıda silin tekrar yükleyin...kablolu bağlantı içinde aynı yöntemi uygulayın..

modeme usb yazılımı yükleyip usb üzerinden bağlantı yaptıysanız sonra usb bağlantıyı çıkarıp wifi kullanıyorsanız...usb tekrar takın bağdaştırıcı ayarlarındaki bağlantıyı silin..tekrar yükleyin..

bu işlemleri yapmadan önce wifi şifresini değiştirin.. wifi bağlantı adı ve şifresini değiştrin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknown115 -- 2 Ağustos 2014; 8:58:12 >

• modemle bir alakası olduğunu düşünmüyorum diğer pc sorunsuz giriyor fakat ethernet kablosuyla bağladığım zaman bir sorun olmuyor
  • Sorunsuz çalışan diğer pc wifi ile mi bağlı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kısa süre önce ben de benzeri bir sorun yaşadım; şöyle ki bende sürekli gidip gelmiyor sürekli bir Tanımlanamayan Ağ - Sınırlı Erlşm sorunu içersindeydim. Ne yaptımsa olmadı. Microsoft un forumunda birçok çözüm önerisi sunulmuş denedim olmadı modemi resetledim yeniden kurdum olmadı. Ne kadar uğraştıysam da yapamadım. İşletim sistemim Windows 8 32 bit pro idi. aylarca sorunsuz bir şekilde de kullanmıştım kullanmaya... bozulduğunda başka bilgisayara taktım ağ kablosunu, tıkır tıkır çalışıyor. Windows 8.1 Yükledim yine aynı sorun var. (Not: bu arada işletim sistemi yükseltirken windows dosyaları koruyor, harddiski biçimlendirmediğiniz sürece.) Ağ kartımdan şüphelenmeye başladım acaba yandı falan mı diye. Meğer windows'un o sürümüyle uyumlu değilmiş kartcağız. Aylarca kullandığım windows'ta da güncellemeden dolayı bozulmuş sanırsam. İstersen bi son güncellemeleri kaldırmayı dene. olmadı benim yaptığımı yap; windows 8' in 2012-2013 de çıkan sürümünü indir, yeniden yükle, güncelle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 8.1 Hakkında Yardım Lütfen
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.