Şimdi Ara

Win 8 yapmak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim bilgisayarımın ram 4GB win 7 ultimate eğer ben bunu win 8 yaparsam bilgisayar yavaşlar mı ? birde dosyalarım silinir mi ?

• - Sadece RAM bilgisi yetmez. Lütfen diğer bilgileri de yazınız.

Dosyalara gelince;

- Dosyalarınızın silinmemesini istiyorsanız, bir harici bulun. Tüm dosyalarınızı hariciye taşıyın.

- Daha sonra Win8 yükleyin. Bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyksTurk

- Sadece RAM bilgisi yetmez. Lütfen diğer bilgileri de yazınız.

Dosyalara gelince;

- Dosyalarınızın silinmemesini istiyorsanız, bir harici bulun. Tüm dosyalarınızı hariciye taşıyın.

- Daha sonra Win8 yükleyin. Bu kadar basit.

intel core i7-2600 CPU 3.40GHz Ram: 4GB 64 bit yeter mi bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut9823

Benim bilgisayarımın ram 4GB win 7 ultimate eğer ben bunu win 8 yaparsam bilgisayar yavaşlar mı ? birde dosyalarım silinir mi ?

Merhaba,

Dosyalarınızı Yerel disk D üzerine yedekleyin. C üzerine format atın. Böylelikle dosyalarınız silinmeyecektir. Windows 8, 7'ye göre daha hızlı açılıyor ve çalışıyor..

Windows 8 64Bit kurulum yapmanız gerekiyor..
  • - Sisteminizin performansı Win8'de gayet iyi olacaktır. Sorun çıkmaz.
  • umut9823 U kullanıcısına yanıt
    Tabikide yeter.

Yeni sistemlerin hepsine sorunuz kuruluyor. Zaten 4 GB ramlı olan bir bilgisayar eski olacağı mümkün değil, eski olsa bile 8 kaldıracak durumdadır. Sistem sorunsuz bir şekilde kurulum yapabilir ve kullanabilirsiniz.. Driver sorunu çıkarsa donanımların win 8 uyumlu olanını indirip kurun.. Eğer yoksa driveri 7 uyumluluk modunda da kurabilirsiniz..

Kolay gelsin. .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 6 Temmuz 2013; 14:57:13 >
  • Ama benim D klasörü sadece 11GB o bana yetmez başka nereye koyabilirim dosyalarımı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ama benim D klasörü sadece 11GB o bana yetmez başka nereye koyabilirim dosyalarımı

Kaç GB dosyanız var, Sabit disk kaç GB, boş alan çoksa C'yi bölümlendirerek yeni alan oluşturabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßeyaßan

quote:

Ama benim D klasörü sadece 11GB o bana yetmez başka nereye koyabilirim dosyalarımı

Kaç GB dosyanız var, Sabit disk kaç GB, boş alan çoksa C'yi bölümlendirerek yeni alan oluşturabilirsiniz..

Benim daha Karşıdan Yüklemeler bile 160GB C'yi bölümlendirmek nasıl oluyor ? birde sabit disk ne oluyor ?
  • Windows 8 i ati ekran kartın varsa kurmanı tavsiye etmem çünkü driver bulunmuyor bn kurdum hemen windows 7 ye geri döndüm.Temiz bir format istiyorsan oyunları yedekleme oyunları açamassın.32 lik bir tane flash bul resim felan varsa hepsini içine at güzel bir format at daha hızlı fakat ati ekran kartlarında sorun çıkartıyor.
  • quote:

quote:

quote:

Benim daha Karşıdan Yüklemeler bile 160GB C'yi bölümlendirmek nasıl oluyor ? birde sabit disk ne oluyor ?

Bilgisayar Sağ tık - Yönet - Disk yönetimi => Resimde anlattığım gibi..

Win 8 yapmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 7 Temmuz 2013; 14:08:37 >

• arkadaşa baştan bilgisayar dersi vereceğiz sabit disk ne demek nasıl biçimlendirilir vay vay vay... sen bu gidişler formatta her bir adım başına sorarsın ileri diyeyim mi gerimi diyeyim.

adam dosyaların yedeğini al diyor 11gb a sığmaz diyorsun nereye koyayım diyorsun gel cebime koy . te Allahım ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

arkadaşa baştan bilgisayar dersi vereceğiz sabit disk ne demek nasıl biçimlendirilir vay vay vay... sen bu gidişler formatta her bir adım başına sorarsın ileri diyeyim mi gerimi diyeyim.

adam dosyaların yedeğini al diyor 11gb a sığmaz diyorsun nereye koyayım diyorsun gel cebime koy . te Allahım ya

Elimden geldiği kadar bir şey anlatmak istedim. Anlayacağını umut etmiyorum. Haklısın buna ne derse 8 kurması onun için imkansız bir şey olacaktır.
  • Öğrenir yavaş yavaş
  • quote:

arkadaşa baştan bilgisayar dersi vereceğiz sabit disk ne demek nasıl biçimlendirilir vay vay vay... sen bu gidişler formatta her bir adım başına sorarsın ileri diyeyim mi gerimi diyeyim.

Kardeşim sen de bu yollardan geçmedin mi ? Yoksa direk bilgisayar bilerek mi doğdun anne karnından ??
  • quote:

quote:

Elimden geldiği kadar bir şey anlatmak istedim. Anlayacağını umut etmiyorum. Haklısın buna ne derse 8 kurması onun için imkansız bir şey olacaktır.

Sana da çok teşekkür ederim benimle iyi uğraştın yine de bişeyler öğrettiğin için sağol

• quote:

quote:

Kardeşim sen de bu yollardan geçmedin mi ? Yoksa direk bilgisayar bilerek mi doğdun anne karnından ??

yokta ben böyle armut piş ağzıma düş yapmadım bilgisayarcıları aradım sordum bilgisayarı aldığım yeri aradım sordum netteki dökümanlardan aradım baktım ... öteki türlü senin yaptığın gibi olunca abuk subuk sorular çıkıyor ortaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Temmuz 2013; 16:42:14 >

• quote:

quote:

quote:

Sana da çok teşekkür ederim benimle iyi uğraştın yine de bişeyler öğrettiğin için sağol

Kurulum yapmayı bilmiyorsan, TeamViewer programıyla bilgisayarıma bağlanarak, Sanal makine üzerinde A'dan Z'ye gösterebilirim..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kurulum yapmayı bilmiyorsan, TeamViewer programıyla bilgisayarıma bağlanarak, Sanal makine üzerinde A'dan Z'ye gösterebilirim..

Kardeş çok saol da zaten ben yapmaktan vazgeçtim :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.