Şimdi Ara

Win 98'e Bluetooth Yüklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ve windows 98 işletim sistemine sahip bilgisayarım var.bluetoothumun cd sini pcme takıp driverını yukleyip calıştırmak istedigimde.bana eksik dosyalar var bluesoleil insatallation discteki btcusb.cat dosyası bulunamıor dior.başka yerde arıyor.Oysa win xp de cd yi koyar koymaz otomatik hemen yukleyip calışıor.Lutfen bana bu konuda yardım edin çünkü benim bilgisayarım win98 ve xp yi kaldırmıor. Cok zor durumda kaldım 2 haftadır ugrasıorum forumlarda google da heryerde driver.com da aradım ama bi çözüm bulamıorum bilen varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alvarezz -- 28 Ekim 2005, 16:54:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alvarezz

BlueSoleil marja bluetooth um var.
    ve windows 98 işletim sistemine sahip bilgisayarım var.bluetoothumun cd sini pcme takıp driverını yukleyip calıştırmak istedigimde.bana eksik dosyalar var bluesoleil insatallation discteki btcusb.cat dosyası bulunamıor dior.başka yerde arıyor.Oysa win xp de cd yi koyar koymaz otomatik hemen yukleyip calışıor.Lutfen bana bu konuda yardım edin çünkü benim bilgisayarım win98 ve xp yi kaldırmıor. Cok zor durumda kaldım 2 haftadır ugrasıorum forumlarda google da heryerde driver.com da aradım ama bi çözüm bulamıorum bilen varmıdır ?
  • CD' nin içinde nasıl yükleyeceğine dair yönergeler olması gerekir. Bu yönergeleri dikkatli bir şekilde uygularsan problem çözülebilir. Ayrıca işletim sisteminin win98se' den düşük olmaması gerekir. Önceden yüklemiş olduğun bluetooth sürücülerini kaldır. Pc' yi yeniden başlat. CD' yi tak ve sürücüleri yükle. Pc' yi yeniden başlat. Bluetooth' u Pc' ye tak. Bu şekilde olmaz ise, yüklediğin sürücüleri kaldır. Pc' yi yeniden başlat. Sürücüleri kurmadan önce bluetooth cihazını Pc' ye tak, sürücüleri yükle. Ayrıca konunun yeri burası değil ''Teknik Yardım'' bölümüdür. O bölümden yardım istersen daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 11 Kasım 2005, 0:44:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.