Arkadaşlar win xp kullanıyorum. Sistem çubuğunda yanıp sönen bilgisayarlara tek tıklayınca gelen giden paketleri görüyoruz malum. Benim burda gelen paketlerim anormal şekilde çoğalıyor ve 2-3 saat sonra internet hızım düşüyor. Bunun sebebi ne olabilir???? Ağ,modem,bağlantı ayarları... Bu arada Zyxel tek çıkışlı modem kullanıyorum... Teşekkür ederim
arkadaşlar bu konuyla ilgili bir şey söyleyecek kimse yok mu acaba???
eminim bilen vardır
Önce virüs taraması yapmanı tavsiye ederim.
Valla sistemde virüs görünmüyor ama... anti-vir kullanıyorum bi şey bulmuyor.... Başka ne olabilir ki acaba??
quote:
Orjinalden alıntı: alim44
Valla sistemde virüs görünmüyor ama... anti-vir kullanıyorum bi şey bulmuyor.... Başka ne olabilir ki acaba??
Ben de bu sıkıntıya kalmıştım. Kotayı iyice yiyor. Sonra ağı izlemeye aldım. Baktım ki kendi kendine bazı sitelere bağlanıyor. Bunu Kaspersky bulamadı. Her zaman değil ama bazı zamanlarda işleme başlıyor. Başladığı anda çalışan modüllere baktım. Dosya "Micrososft Corporation" üretimi değildi. C:\windows\system içinde çalışan bir dll dosyasıydı. Güvenli kipte açıp sildim ve kurtuldum. Dosyanın ismi aklımda değil şuan. Çeşitli spyware yazılımlarıyla bulabilirsin: Webroot Spy Sweeper Spyware Doctor Ad-Aware 2007 Bunlarla da denemeni tavsiye ederim.
çok teşekkür ederim Türkoğlu... güvenli kipte nasıl silcem nası anlıcam?? Biraz açıklarsan veya direk silecek program varsa söylermisin çok teşekkür ederim yeniden.....
ya arkadaşlar bu virüs programıylada tarattım, güvenli modu denemedim ama hala çok yoğun bir paket birikmesi oluyor... şu güvenli moda girince ne yapcam bi söylerseniz sevinirim bir de onu deneyeceğim Teşekkür ederim şimdidn....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme