Şimdi Ara

Win Xp'de sistemin yedeğini almak (alamamak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Win xp pro kullanıyorum, sistemim kısaca; AN7 ve AMD..
    Windowsu yeni kurdum. hiç internete falan bulaşmadan konmple sistemin bir imajını almak istiyorum.
    Bu işi Norton Ghost ile yapabileceğimi duydum ama yapamadım. İmaj almayı başardım ancak geri yükleme aşamasında hata veriyor. Hata mesajını aşağıda göreceksiniz.
    Ghost bu hatayı neden verniş olabilir. ?
    Bu yedek işini başka hangi programla yapabilirm.?

http://www.geocities.com/efdalsigorta/Ghost.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozyurek -- 15 Ekim 2005, 15:12:33 >

• ghost ile imaj alma işlemi belli koşullarda windows altından windows çalışırken yapılabiliyor ama geri yükle işlemini sadece ya sistemi dsikettten boot ederek veya VD den boot ederek yapabilirsin sen işlemi nasıl yapıyorsun
    sen sakın XP çalışırken ken üzerine yüklemeye çalışıyor olmayasın?
  • mesaja dikkatle baktm ama senin yedek aldığın imaje dosyası hatalı XP yedeğini aldığında şöyle bir dosya oluşmalıydı yedek.GHO gibi bir şey kesinlikle *.GHO uzantılı bir dosya olması gerekiyordu mesaj da da seçilen dosya olması gereken backup dosyası değil bu yüzden geri yükleyemiyorum diyor zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prototip2 -- 15 Ekim 2005, 16:16:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: prototip2
    ghost ile imaj alma işlemi belli koşullarda windows altından windows çalışırken yapılabiliyor ama geri yükle işlemini sadece ya sistemi dsikettten boot ederek veya VD den boot ederek yapabilirsin sen işlemi nasıl yapıyorsun
    sen sakın XP çalışırken ken üzerine yüklemeye çalışıyor olmayasın?

Öyle yapmaya çalışıyordum. Olamayacağını sayenizde anlamaya başlıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: prototip2
    mesaja dikkatle baktm ama senin yedek aldığın imaje dosyası hatalı XP yedeğini aldığında şöyle bir dosya oluşmalıydı yedek.GHO gibi bir şey kesinlikle *.GHO uzantılı bir dosya olması gerekiyordu mesaj da da seçilen dosya olması gereken backup dosyası değil bu yüzden geri yükleyemiyorum diyor zaten

v2i uzantılı dosyayı kendi oluşturuyor. Zaten GHO uzantılı bir dosya da istemiyor. Anlayamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.