Şimdi Ara

Win XP İşletim Sistemi Yükleme Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba. Geçenlerde Win Xp Profesional yüklü olan bilgisayarıma format atmayı planlıyordum. İlk defa yapacağım bir iş olduğu için yardım aldım ancak aldığım bilgiyi yanlış anladım. Bilgisayar açıkken Win XP Home Kur'u başlattım. Yükleme devam etti ve bilgisayar kendine restart attı açılırken Win Xp ya da Kur'u seçmem gerektiğinde Kur'u seçtim biraz daha ilerledikten sonra tekrar restart attı bu sefer de ''İşlteim Sistemi Yükleme Hatası'' şeklinde bir hata ile karşılaştım.

Sonuç olarak her bilgisayarı açtığımda ''Cd'den önyükleme için bir tuşa basın'' yazıyor ve bastığım zaman kısa bir süre ''Kur bilgisayarınızın donanım bileşenlerini inceliyor'' yazdıktan sonra ekran simsiyah oluyor ve bir daha bir şey gelmiyor.

Cd'de problem olması ihtimaline karşılık yeni bir Cd aldım ancak problem devam ediyor.Sanırım bir şeyleri sildim ve şimdi ne yapacağımı bilmiyorum.

NOT:Buna işlemlere başlamadan önce Professional kuruluydu.Elimde Home Cd'si var.

Lütfen yardım edin.

Teşekkürler.

• Yerinde olsam yeni bir Xp prof CD çeker ve ANAKARTIN İÇİNDE bulunan BATERY(bataryayı) 1 KEZ söküp tekrar takdıkdan sonra yine denerdim .
  • dostum
    donanım ıncelenıyor yazıından sonra ekran gelmıyorsaboot ayarlarını ıncele dıskı gormuyor olabilir.. ve bios resetle
  • ''Kur bilgisayarınızın donanım bileşenlerini inceliyor'' yazısından sonra disklerle ilgili işlem yapan menüye gelmeden mi ekran kararıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.