Bildirim
Win10 iTunes Kurulmuyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
windows 32 bit mi 64 bit mi ? yeni çıkardıkları itunnes 64 bit istiyor dengesiz. -
Yok hocam gayet kendi sitesinden indiriliyor. Win10 Pro kullanıyorum ama 3 farklı W10'da da kurdum problem olmadı. Hepsi 64 bitti, 32 biti bilmiyorum. -
vcredlist paketleri kurulu mu ? Genelde DLL paketleri eksik olunca bazı programlar kurulmuyor. Denemenizde fayda var. -
Evet kurulu. Onlarsız ne oyun, ne program -
indiriyor kuruyorda telefonla kullanmak istediğimizde sistem 32 bitse 64 bit sistemfde kurmanızı istiyor bu kadar gerizekalı bi yazılım görmedimquote:
Orijinalden alıntı: ScorcheR
Yok hocam gayet kendi sitesinden indiriliyor. Win10 Pro kullanıyorum ama 3 farklı W10'da da kurdum problem olmadı. Hepsi 64 bitti, 32 biti bilmiyorum. -
Adamlar cidden çok net. Biz size değil, siz bize ayak uydurun modundalar.quote:
Orijinalden alıntı: uzbk
indiriyor kuruyorda telefonla kullanmak istediğimizde sistem 32 bitse 64 bit sistemfde kurmanızı istiyor bu kadar gerizekalı bi yazılım görmedim
Alıntıları Göster
-
aynen :Dquote:
Orijinalden alıntı: ScorcheR
Adamlar cidden çok net. Biz size değil, siz bize ayak uydurun modundalar.
Alıntıları Göster
-
son güncellemelerden sonra microsoft marketten yüklemen lazım. -
https://www.apple.com/tr/itunes/download/ diğer sürümleri i arıyorsunuz seçeneği aldında windows yazar tıklayın yukarıda linkini verecek
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X