İyi günler. Bir arkadaşa yeni bir Pc aldık .. Ozellikleri PIV 1.8 ghz Gigabyte SimLH Anakart 40 gb Seagate 7200 128 ddr ram Quake klavye +mouse diğerlerini siz biliyorsunuz hdd ye Fdisk attım ve 2 ye böldüm format attım smartdrv yaptıktan sonra win2000 tr kurmaya başladım.. tüm win dosyalarını kopyaladıktan sonra pc yi kapa-ac yaptıktan sonra gelen Menude Win 2000 kurmak için Enter a onarmak için R ye basın dogal olarak entera bastım fakat klavye hiç bir işlem yapmıyor.. kilitleniyor. onun için win2000 kurulumu yapamadım.. Bu kilitlenmenin sebebi nedir cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
BİLEN YOKMU YA
makinenin her parçası yeni mi ¿ (sıfır mı ¿ ) bilelim de ona göre sallayalım değil mi ¿
Ne demek sallamak .........[ban][ban] biliyosan adam gibi cevap verirsin...[dkkat][bore]
peki kızma kızma hemencicik düzeltiyorum makinenin her parçası yeni mi ¿ (sıfır mı ¿) bilelim de ona göre bi yorum yapalım değil mi ¿
tamam tamam sinirlenmemek lazım adam gibi cevap veriyorum bence sorunun nereden kaynaklandığını düşünüyorsak önce onu bi değiştirmek ile işe başlamalıyız yani ne olursa olsun (yeni de olsa) bir başkasının klavyesini denemekte önce fayda var
windows 2000 in cab dosyalarının sağlamlığından emin misin? Eğer değilsen sağlam olduğuna emin olduğun cab ler kullanarak windows kurmayı denemeni öneririm.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by SPETNAS</i> <br />windows98 kurmayı dendinmi?Aynısımı oluyor?Bu kartlar ucuz kartlar olduklarından böyle sorunlar olabiliyor. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bence adamın klavyede bişeycikler var
Sagolun arkadaşlar.. Klavye daha yeni daha dogrusu hepsi yeni O kilitlenmeyi yaptıktan sonra Kendi klavyemi taktım aynı sorun devam etti.. Daha sonra win98 kurdum. sorunsuzca ve cok hızlı bir şekilde kurulum yaptım.. makinanın performansı cok iyi..
Win2000 cab dosyalarına gelince hiç bir sorun yok 3-5 gün once kendi makinama ve daha bircok pc ye kurulum yaptım..
Acaba bios ayarlarındanmıdır diye düşündüm. baktım.. Kısıtlayıcı bir secenek yok.. evet durum bu.. yorumlarınızı bekliyorum