Bildirim
Win7 açılırken artık parola sormuyor (ffffffffffuu)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mavi ekran hata kodunu söylermisiniz? Windows onarma ile düzeltilebilir gibime geliyor.. -
Mavi ekran kodu nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ArcherCavalry
Win 7 bilgsyrım durduk yere parola sormamaya, mavi ekranı göstermemeye başladı açılırken. İnternet bu konuyla ilgili aradım, başlat>çalıştır CONTROL USERPASSWORDS2 yaz diyolar yaptım yeşil tik zaten basılıydı yine de 2 kere bastım uygulama ya tıkladım, tamam a tıkladım bişi olmadı yardım edin
Arkadaşın dediği gibi mavi ekran kadunu yazın
Birde sistem geri yükleme yaparmısınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: pohuman
Mavi ekran hata kodunu söylermisiniz? Windows onarma ile düzeltilebilir gibime geliyor..
hata kodu vermiyor, mavi ekran derken açılırken çıkan profil resmi ve adı yazan, parola isteyen ekranı çıkmıyor direk açılıyor -
sistem geri yükleme deneyiniz. -
quote:
Mavi ekran hata kodunu söylermisiniz? Windows onarma ile düzeltilebilir gibime geliyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Tesseract
Mavi ekran kodu nedir ?
quote:
Orijinalden alıntı: PcKolikq
quote:
Win 7 bilgsyrım durduk yere parola sormamaya, mavi ekranı göstermemeye başladı açılırken. İnternet bu konuyla ilgili aradım, başlat>çalıştır CONTROL USERPASSWORDS2 yaz diyolar yaptım yeşil tik zaten basılıydı yine de 2 kere bastım uygulama ya tıkladım, tamam a tıkladım bişi olmadı yardım edin
Birde sistem geri yükleme yaparmısınız.
İyi güldüm beyler
-
quote:
Orijinalden alıntı: KDTrey#25
quote:
quote:
Mavi ekran kodu nedir ?
quote:
quote:
İyi güldüm beyler
Gülecek kadar var şifre bilmeden nasıl sistem geri yükleme yapsın
-
Ne güzel işte hızlı açılıyordur -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KDTrey#25
quote:
quote:
Mavi ekran kodu nedir ?
quote:
quote:
İyi güldüm beyler
Gülecek kadar var şifre bilmeden nasıl sistem geri yükleme yapsın
Mavi ekran olayina guldum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Selam
Muhtemelen şifrenizi birileri silmiştir diye tahmin ediyorum.
Bunun için şu yolu izleyin..
Denetim Masası ► Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması, değişen ekranda ► Windows parolanızı değiştirin yazan yazıya tıklayın.
Burada yeni parola oluşturun veya mevcut parolanızı değiştirin. Parolanız silindiğine göre yeni oluşturmanız gerekecektir.
Kolay gelsin..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Bay_KG
Selam
Muhtemelen şifrenizi birileri silmiştir diye tahmin ediyorum.
Bunun için şu yolu izleyin..
Denetim Masası ► Kullanıcı Hesapları ve Aile Koruması, değişen ekranda ► Windows parolanızı değiştirin yazan yazıya tıklayın.
Burada yeni parola oluşturun veya mevcut parolanızı değiştirin. Parolanız silindiğine göre yeni oluşturmanız gerekecektir.
Kolay gelsin..
mevcut parolayı değiştirdim, ama işe yaramadıayy tamam yha o mavi ekran değil benim dediğim, profil çıkan ekranı kastediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherCavalry -- 15 Temmuz 2012; 10:54:28 >
-
quote:
mevcut parolayı değiştirdim, ama işe yaramadıayy tamam yha o mavi ekran değil benim dediğim, profil çıkan ekranı kastediyorum
Selam
Buna göre SAM dosyanız bozulmuş gibi gözüküyor veya bir şekilde silindi.. Bilgisayarınızı onarma yöntemi ile deneyin..
Çalıştır'a sfc /scannow yazarak bilgisayarınızın onarım modunu çalıştırın ve tarama bitene kadar herhangi bir işlem yapmayın!
Buda olmamışsa, sistem geri yüklemeyi deneyin. Yine olmamışsa, bilgisayarı Win7 DVD'si ile başlatarak üzerine yeni Windows yazdırın..
Hiç biri olmamışsa komple format atın veya attırın..
Kolay gelsin..
-
Normal kullanici yerinden olmuyomu
Bu arada yarbay olduuum yeee -
quote:
Orijinalden alıntı: Oyuncu82
Normal kullanici yerinden olmuyomu
Bu arada yarbay olduuum yeee
Selam
Yarbaylığınızı tebrik ederim ama o kadar kıdemli oldum diye sevinmeyin bence!
Bakarsınız birileri Ergenokondan alıverir içeri.
Kolay gelsin.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bay_KG
quote:
Selam
Buna göre SAM dosyanız bozulmuş gibi gözüküyor veya bir şekilde silindi.. Bilgisayarınızı onarma yöntemi ile deneyin..
Çalıştır'a sfc /scannow yazarak bilgisayarınızın onarım modunu çalıştırın ve tarama bitene kadar herhangi bir işlem yapmayın!
Buda olmamışsa, sistem geri yüklemeyi deneyin. Yine olmamışsa, bilgisayarı Win7 DVD'si ile başlatarak üzerine yeni Windows yazdırın..
Hiç biri olmamışsa komple format atın veya attırın..
Kolay gelsin..
Şimdi de şöyle bişey var blgsyar kapanmıyorYarı açık yarı kapalı bi internet syfası ve bi adobeli program kaldı yarım yamalak, (dizüstü blgsyr)ekranını indirince kapanıyor da değişmiyor bu durumları, kapat a tıklasam kapanmıyo, yeniden başlat ta da bişy olmuyotarattım AVG ile bişeyi yok. Yine de dediğinizi yapayım mı?
-
Bay_KG hocam neden ceza aldı bilen var mı ? -
Tmm yha kendi kendine düzeldi, kendi havalarına girmiş bilgsyr, şizfrenkyardım etmeye çalışanlara teşkkrler burdan -
Yönetimin ceza verme olayını ben de anlamıyorum. Nedeni konusunda açıklayıcı bilgi vermelerini bekliyorum.
Sorulara yanıt verenlere teşekkür ettim. Bir baktım 3-4 gün siteden uzaklaştırma cezası almışım!.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yunus MF
Bay_KG hocam neden ceza aldı bilen var mı ?
Selam Kolik adam..
Abisi hakaret içerikli yazı yazan birini şikâyette bulundum ve bu nedenle yazma cezası vermişler bana. Kimse bu yönetici? Ya başına sıcak geçti, ya da kafası kıyaktı. Çünkü şikâyet edenle edileni karıştırmış durumda..
Ayrıca bu siteyi 2000 yıllarınan bu yana tanırım ve hiç bir düzelme yok! Hep adaletsizlikti süre gider burada..
Neyse boş ver. Her şeyi burada açıklamak durumunda değilim abisi.. Benim işim olsa olsa yöneticiler ile olur.
Kolay gelsin ve hayırlı Ramazan'lar olsun...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X